tisdag, april 26, 2011

Skattefinansierade moskéer?


Den här bilden publicerades ursprungligen på bloggen MX Cartoons i Januari 2008. Då fann jag inte den särskilt träffande, moskéer betalas ju inte med skattepengar, så det var ingen bra illustration av av konflikten mångkultur kontra välfärd i mitt tycke. Men efter att ha läst det här så börjar man ju undra om inte MX är synsk. Om Civilminister Stefan Attefall (kd) får som han vill dröjer det inte länge förrän svenska skattebetalare tvingas bekosta uppförandet av nya moskéer. Detta samtidigt som äldreboenden runt om i landet tvingas ransonera ägg, kaffe och lingonsylt.

Stefan Attefall (kd) vill använda dina skattepengar till att bygga moskéer.

Läs även andra bloggares åsikter om
, ,

torsdag, april 14, 2011

Inte lätt att övertyga när man har fel

Fler vill öka flyktinginvandringen

Trots 30 år av indoktrinering och ensidig propaganda från samhällets alla etablerade krafter är fortfarande en stor del av det svenska folket kritiska till massinvandringen. Det är inget bra betyg för multikulti-vurmarna. Jag antar att det är rätt svårt att övertyga folk när man har fel.

Ungdom mot rasism - Ett av många skattefinansierade projekt med målet att övertyga svensken om mångkulturens förträfflighet

Läs även andra bloggares åsikter om ,

tisdag, april 12, 2011

Första dagen i migrationsdomstolen

Idag var jag återigen uppe i Göteborg, den här gången gick det tack och lov lugnare till än i söndags. Efter senaste valet blev jag utsedd till nämndeman i Göteborgs förvaltningsrätt, som tillsammans med förvaltningsrätterna i Stockholm och Malmö även fungerar som migrationsdomstolar. Och idag var det alltså dags för min första tjänstgöring. Det blev de tunga grejerna på en gång med just migrationsmål. Jag hade kunnat berätta ett par historier om dagen som säkert många skulle funnit intressanta, men på grund av sekretess får ni nöja er med en bild av min nya portfölj som jag inhandlat för uppdraget.


Läs även andra bloggares åsikter om , ,

söndag, april 10, 2011

Kamp för civilisationen
Idag har jag spenderat eftermiddagen i Göteborg tillsammans med andra Sverigevänner. Ungdomsförbundet höll en demonstration mot svenskfientlighet. En viktig fråga som diskuteras allrför sällan. Tyvärr så blir dock det bestående minnet från dagen de huliganer som försökte stoppa oss, och den kalabalik de ställde till med. Jag betraktar mitt arbete för SD som en kamp för den västerländska civilisationen, och sällan har det väl känts mer påtagligt än idag. Å ena sidan hade vi SDU, propra, välvårdade unga män och kvinnor som tågar gatan ner i god ordning. Å andra sidan motdemonstranterna, hatiska, skränande barbarer som pekar finger,skriker svordomar och kastar diverse föremål mot oss.
Jag blir bara än mer övertygad om att vi har rätt när jag ser dessa människor. Muslimska kvinnor i hucklen som kräver att få sprida Islam i Sverige. Ovårdade, skäggiga män med dreadlocks och traspaltor som attackerar polishästarna. Invandrargangsters som gör hotfulla gester och skriker "Kom hit då, era jävla fittor!"
En brokig skara människor förenade i sitt hat mot vår civilisation och mot dem som önskar försvara den.
Dom får aldrig vinna, det är vår uppgift att se till.

Civilisationens försvarare

Civilisationens dödgrävare