onsdag, juni 08, 2011

Våldsförespråkare protesterar mot våld

Rättvisepartiet är emot våld som drabbar socialister och invandrare. Våld mot människor ogillar socialism och mångkultur är dom å andra sidan positiva till.

När SDU under helgen demonstrerade mot vänstervåld i Uppsala möttes vi av en olaglig motdemonstration där bl.a. det vänsterextrema Rättvisepartiet deltog. Bakgrunden till vår demonstration var att ett par av våra förbundskamrater blivit misshandlade av vänsterextremister i staden några veckor tidigare vid en flygbladsutdelning. Rättvisepartiets agerande under helgen kan inte tolkas på annat sätt än att de stödjer misshandeln, att dom tycker att det är helt i sin ordning att folk som inte tycker som dom överfalls och misshandlas.

Så långt inget nytt, socialister har aldrig varit kända för att vara något vidare toleranta mot oliktänkande. Men vad som gjort mig heligt förbannad och fick mig att skriva det här inlägget är en artikel i dagens GP under rubriken Protest mot våldet. Det handlar inte om helgens demonstration i Uppsala, utan om en manifestation i Hammarkullen som anordnats tidigare idag. Hedervärt kan det tyckas innan man ser vilka det är som står bakom. På bilden ser man såväl Rättvisepartiets fanor som deras tidning, och i texten framgår det att Johannes Lundberg, ett av banditgängets mer välkända ansikten, står som arrangör.
Samma människor som bara dagar tidigare manifesterade sitt stöd för våld har nu alltså mage att utmåla sig själva som våldsmotståndare!
Ingenstans i GP:s artikel står det dock något om att det är en kriminell, våldsvurmande organisation som står bakom antivåldsmanifestationen. Jag vet inte om journalisten Jan Höglund är hemmahörande i 68-vänstern och håller sina kriminella kamrater om ryggen eller om han bara missat detta faktum. Oavsett vilket bör han upplysas om hur det förhåller sig om att vi inte uppskattar det. Jag kommer skriva ett mejl till honom, den som vill göra det samma kan nå honom på: