tisdag, juni 07, 2011

Lyckad demonstration i UppsalaI söndags var jag uppe i Uppsala och deltog i ungdomsförbundets demonstration mot politiskt våld. Det blev en mycket lyckad tillställning med fint väder och nästan 150 deltagare, vilket gör det till det största demonstrationen jag varit med på.
Man kan tycka att ingen borde ha något att anmärka på en manifestation mot våld, men så var givetvis inte fallet. Det marxistiska banditgänget "Rättvisepartiet" dök upp, uppbackade av lokala invandrargäng. Dom var dock betydligt färre än när vi demonstrerade senast i Göteborg, och utgjorde aldrig något större störningsmoment.
Hur som helst intressant att se vad för folk marxisterna allierar sig med. En MENA-invandrare skrek "jävla blattesvin" åt en utlandsadopterad Sverigedemokrat, och när marxisterna skanderade "Inga rasister på våra gator - Fyll dem hellre med bögar och flator" så var många av invandrarna väldigt tysta under "bögar och flator"-biten. Rasism och homofobi är tydligen okej så länge det är personer med icke-västlig bakgrund som står för fientligheten.

Bilder från demonstrationen finns att se hos SDU samt SD Partille.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,