torsdag, juni 17, 2010

SD-television besöker RinkebyEtt intressant besök i Rinkeby. Upploppen beror på att ungdomarna inte har något att göra sägs det. Men stämmer det verkligen?

tisdag, juni 15, 2010

"Gärna invandrare - bara inte i mitt bostadsområde"

Etablissemangets politiker som talar sig så varma för mångkultur och fortsatt massinvandring vill helst slippa att själva bo i mångkulturella områden. Detta rapporterar SR P4 Väst idag.
Kan inte påstå att jag är överraskad, läget här i Varberg är precis likadant. När Hallands Nyheter undersökte politikernas boende 2008 visade det sig att 58 av fullmäktiges 61 ledamöter inte bodde i något av stans invandrartäta områden. Av de tre som faktiskt gjorde det var var två sverigedemokrater (dvs Jörgen och jag) samt en ensam sosse.

Styrande politiker verkar betrakta mångkulturen som någon slags lejonsafari. Spännande, men bäst betrakta på behörigt avstånd.

På invandrartäta Sörse bor endast två folkvalda politiker, båda Sverigedemokrater.

måndag, juni 14, 2010

Grattis Flandern!


Saxat från Expressen:
"Det parti vars yttersta mål är att splittra Belgien och utropa ett självständigt Flandern förklarade sig på söndagen som det belgiska valets vinnare.
'Länge leve det fria Flandern', ropade jublande anhängare."

Goda nyheter. Ett steg på vägen mot bildandet av en självständig flamländsk nationalstat.

onsdag, juni 09, 2010

Normaliseringen av det onormala


Jag blev faktiskt lite chockad när jag läste om kalabaliken uppe i Rinkeby. Dock inte direkt. När jag först läste artikeln tänkte jag bara "jaha" och klickade vidare. Och det var just denna första egna reaktion, denna likgiltighet som några minuter senare fick mig att förvånas över mig själv. Håller jag på att bli så avtrubbad av allt mångkulturellt elände som jag läser om varje dag att jag inte längre reagerar på den här sortens händelser? Det verkar inte bättre, och vad som är än värre är att jag knappast är ensam. Tvärtom tror jag mycket av det resultat som SOM-institutet visade upp i sin attitydsundersökning gentemot invandring har sin förklaring här.

Ni minns väl SOM-institutets undersökning som publicerades för ett par veckor sedan? Jag skrev inget om den då, men nu är det kanske dags.
Undersökningen visade att stödet för etablissemangets massinvandringspolitik ökat och att ungdomar var mer positiva än äldre. Varför? Jag tror det handlingar om en normaliseringsprocess. Dagens unga känner inte till något annat Sverige än det mångkulturella. Dom är uppväxta i en tid där kravaller och bränder i förorterna inte är något konstigt, där rubriker om gängkrig, gruppvåldtäkter och hedersmord är vardagsmat. Så är det inte för de äldre. De minns det Sverige där man kände sig trygg på gator och torg, där flickor inte behövde ta långa omvägar kring den mörka parken och där ordet "bötning" överhuvudtaget inte existerade.
För varje år som går försvinner fler ur de gamla generationerna och ersätts med nya från de yngre. Ur den synvinkeln är det inte så konstigt att stödet för mångkulturen ökar.
Vi som motsätter oss det mångkulturella samhällsprojektet för alltså en kamp emot klockan på mer än ett sätt. Inte bara befästs mångkulturen ständigt med fortsatt massinvandring, inom den infödda svenska befolkningen har vi dessutom en ständigt växande andel som tycks betrakta den mångkulturella våldskulturen som ett normaltillstånd.
Denna uppfattning måste vi finna ett sätt att bryta.

Det är inte normalt med hedersmord.
Det är inte normalt med gruppvåldtäkter.
Det är inte normalt med förortskravaller.
Det är inte normalt med skottlossning i krogkön.
Det är inte normalt med ...

Ingen av dessa företeelser är att betrakta som normala inslag inslag i den svenska nationen. Det är en imorterad problematik som vi inte hade innan mångkulturen. Där ligger vår stora utmaning för att vinna de ungas stöd, att stoppa normaliseringen av det onormala.

söndag, juni 06, 2010

Insändare: Duger inte vår svenska kultur längre?

Följande insändare har skickats till HN:

När jag skriver detta är det 6 Juni, Sveriges nationaldag. Varbergs kommun firar med diverse aktiviteter, vilket givetvis är trevligt. En av föreställningarna i Societetsparken finner jag dock märklig. En albansk dansgrupp? Inget ont om albansk dans, det kan säkert vara trevligt, men vad har det för plats på ett svenskt nationaldagsfirande? När om inte på nationaldagen ska vi lyfta fram vår egna, unika svenska kultur? Albansk dans är knappast svensk kultur, utan borde rimligtvis klassas som albansk kultur. Hur tänkte Varbergs kommun? Duger inte vår svenska kultur längre?

Erik Hellsborn (sd)

fredag, juni 04, 2010

SD på Våxtorp marknad


Idag var det dags för den stora marknaden i Våxtorp utanför Laholm. SD var på plats från tidig morgon till sen eftermiddag. Underskriven ansvarade tillsammans med Tore från Halmstad för 10-14 passet. Mängder av flygblad, tidningar, pennor och vattenflaskor delades ut till förbipasserande och responsen var överlag god.

På det personliga planet fick jag med mig två nya pikéer och svidande bonnanränna hem.