fredag, april 30, 2010

Drar mitt strå till stacken

Som ni kanske hört har SD-riks hemsida försvunnit från Google efter sabotage och tekniskt strul. Någon sade att ju fler länkar som går till sidan, desto snabbare kommer den kunna komma tillbaka. Således:


En rolig bild för att förgylla ett annars ganska tråkigt inlägg

onsdag, april 21, 2010

Mahmoud Aldebe i farten igen

2006 krävde han muslimsk särlagstiftning i Sverige, och nu är Mahmoud Aldebe, ordförande för Sveriges muslimska förbund åter på krigsstigen. Nere i Malmö har Skånepartiet satt upp affischer föreställande en naken Muhammed tillsammans med sin nioåriga hustru, vilket fått Aldebe att se rött. Han kräver inte bara en ursäkt från Skånepartiet utan kräver också att partiet ska förbjudas från att ställa upp i val: "Skånepartiet är en liten isolerad terrorsekt, som borde förbjudas att delta i höstens val." (länk)
I praktiken ett krav på avskaffning att åsiktsfrihet alltså.

Från etablissemangets sida lär man fortsätta att hävda att Islam överlag är en hyvens religion och alla tråkigheter som sker i dess namn är verk av en liten, marginaliserad klick av extremister som "kidnappat" Islam. Det är sannerligen imponerande att denna lilla extremistminoritet lyckats erövra ordförandeposten i Sveriges största muslimska organisation. Helt otroligt till och med.

torsdag, april 15, 2010

Insändare: SD ensamma om att vilja ha kameraövervakning

Följande insändare har skickats till HN:

Replik till Gunnar Ericsson (m) 15/4 -10

Jag håller med i mycket av det som Gunnar Ericsson skriver. Kameraövervakning på utvalda platser i Varberg skulle utan tvekan kunna hjälpa polisen i deras arbete, fler våldsvekare skulle kunna dömas och fler brottsoffer få upprättelse. Jag känner dock att det måste påpekas att Moderaterna, det parti som Gunnar Ericsson företräder ingalunda delar denna uppfattning. Vi Sverigedemokrater har har under den gångna mandatperioden arbetat för att delar av centrala Varberg ska kameraövervakas för att underlätta polisens arbete. Men när frågan togs upp i kommunfullmäktige var vi ensamma om att stödja förslaget. Såväl moderaterna som övriga partier röstade nej med motiveringen att det skulle vara integritetskränkande och att vi försökte skapa problem som inte fanns, och således blev det inga kameror den gången. Från Sverigedemokraternas sida lovar vi dock att fortsätta arbetet för ett tryggare och säkrare Varberg. Något vi tyvärr är ganska ensamma om.

Erik Hellsborn (sd)