måndag, november 16, 2009

SVT erkänner: Vi är inte opartiska

Ja, det är sant. Klicka här för att se SVT:s inspelning av Kent Ekeroths tal på SD:s landsdagar där han tar upp farorna med islamiseringen. Spola sedan fram till 17:45 för att höra SVT:s kommentarer till talet. Och vad säger dom? Jo, dom säger uttryckligen att SVT tar avstånd från från Kents uttalanden! Så var det med det, SVT har öppet erkänt att dom inte alls erbjuder TV som är "fri från kommersiell och politisk påverkan" som det så vackert heter på Radiotjänsts hemsida. Att tvinga svenska folket att bekosta denna smörja genom tv-licens är ovärdigt ett demokratiskt samhälle. SVT och SR bör så snart som möjligt säljas ut till högstbjudande.


söndag, november 15, 2009

Herman Lindqvist om den "omvända nationalismen"


Saxat från Aftonbladet:
"Den omvända nationalismen odlas i Sverige. Här uppfattas det som en komplimang om någon säger att man är 'så härligt osvensk'. Motsvarande uttryck vore otänkbart i till exempel USA, Frankrike och Japan."

onsdag, november 11, 2009

Många villainbrott i Halland

Saxat från SR Halland:
"Under helgen som gick inträffade 19 bostadsinbrott i Halland. Inbrotten var utspridda över hela länet men Halmstad drabbades värst. Där utreds nu 6 inbrott som begicks i helgen. Men de är bara de senaste i raden efter ett år med en kraftig ökning av villainbrott."

tisdag, november 10, 2009

Vila i frid, Weine


Efter en längre tids sjukdom har rakryggade Weine Berg lämnat oss. Vila i frid, Weine. Kampen fortsätter.
Läs mer hos Fria Nyheter.

torsdag, november 05, 2009

Den okända slavhandeln


(Här ovan ska det alltså ligga en inbäddat filmruta. Det verkar dock krångla.)

Under 1600-talet gjorde muslimska Morer räder mot Irland, Island och Färöarna. Syftet var stjäla och plundra, men också att ta slavar vilka man sedan krävde lösen för eller sålde på den afrikanska slavmarknaden.


Se också: Why did the hate ut in 1783

Andra bloggar om: , ,

tisdag, november 03, 2009

Pratar verkligen 14-åringar så här?

GT har i dagarna skrivit ovanligt frispråkigt om "La Familje", ett gäng av tonårstjejer med invandrarbakrund som satt i system att råna och kränka jämnåriga, svenska tjejer. (Länk1 Länk2) Det första jag reagerar på är förstås att GT så tydligt skriver ut etnicitet på både offer och förrövare, sådant hör sannerligen inte till vanligheterna. Men även slutet på den ena artikeln fick mig att höja på ögonbrynet:

"Tjejerna poängterar att det bara är ett fåtal som beter sig illa.
-Om de haft det lika bra som vi har det, så skulle de nog aldrig göra så här, säger de."

Ärligt talat, låter det som något en rånad tjej på 14-15 år helt spontant skulle säga? Någon mer än jag som misstänker att journalisten medvetet gått in för att pressa ur henne dessa politiskt korrekta klyschor?