tisdag, december 23, 2008

Ännu ett "kulturrikt" område brinner

Länk

Skattepengar till glassjägare och islamister

Inte för att jag har mycket till övers för de borgerliga, men en sak som var bra med regeringsskiftet var alla de bidrag till allehanda meningslösa projekt och organisationer som drogs in. Några som då blev av med sina skattefinansierade bidrag var den hopplöst töntiga organisationen Centrum mot rasism.
Nu verkar det tyvärr som om deras finansiella problem är över. Ungdomstyrelsen har tilldelats 9 miljoner att vidarebefordra till organisationer som arbetar mot "intolerans", och Cmr är bland de lyckliga. Med andra ord kan vi nog räkna med nya drev mot rasistiska glassförsäljare, bostadsannonser och djurparker i framtiden.

Men det är inte bara glassjägare som fått pengar, islamisterna har fått sin del av kakan också. Bosniska Islamiska församlingen ges pengar för att ge ut en folder som ska motverka "fördomar" om islam. Och Islamic info - Sweden ges bidrag för att dela ut gratisexemplar av Koranen.

Nöjd med hur dina skattepengar förvaltas?

Det är bara fördomar att muslimska män förtrycker sina kvinnor!

Andra bloggar om: , ,

torsdag, december 18, 2008

Diskrimineringsombudsmannen vill diskriminera svenskar

Ombudsmannen mot diskriminering, DO släppte idag en rapport om segregation och diskriminering på bostadsmarknaden. Klicka här för att läsa pressmeddelandet. Man kommer också med förslag på åtgärder för att motverka de samma. En av punkterna reagerade jag starkt på:

"Att regeringen utreder möjligheten att tillåta tillfälliga särskilda åtgärder i syfte att förverkliga rätten till bostad för grupper som idag står utanför bostadsmarknaden. Det kan till exempel handla om undantag från de krav som ställs på bostadssökande, förtur i bostadskön eller särskilda lånegarantier som ger möjligheter att förvärva en bostadsrätt eller ett egnahem."

Undantag från de krav som ställs på bostadssökande?! Förtur i bostadskön?! Särskilda lånegarantier!? Kort sagt så ska alltså icke svenskar ges förtur och särrättigheter på etniska svenskars bekostnad. Ursäkta mig, men vad är det om inte diskrimineringen?

Andra bloggar om: , , ,

Islamister och marxister sida vid sida

Islamister och röda dhimmis löpte amok i Malmö natten till idag.
"Under gårdagskvällen och natten fortsatte oroligheterna utanför och runt den nu stängda källarmoskén i Rosengård. Tiotalet bränder anlades i containrar och när räddningstjänsten grep in blev de utsatta för stenkastning av de hundratalet ungdomar som var samlade på platsen."
Läs mer och se rörliga bilder hos SVT.

Irak? Somalia? Nej, Malmö 2008

Andra bloggar om: , ,

Ännu mer tekniktrubbel


Knappt hann jag få tillbaka min dator från reparatören, förrän jag återigen stötte på patrull, den här gången i form av ett strejkande internet. Under de senaste dagarna har det inte hänt något som jag skulle skrivit om, men om någon undrat varför jag inte svarat på några kommentarer så vet ni nu varför.

lördag, december 13, 2008

Ny toppnotering för SD


Sifo den här gången. Med 4,5 % får SD sitt högsta resultat någonsin i Sifo. Högsta siffran fram tills nu var 4,4 % som vi fick i augusti och september.

Andra bloggar om:
,

Aftonbladet hänger ut mångkulturella gangsters

Länk

Storartat! Hade varit ännu trevligare om ni även hängde ut invandrargangsters bosatta här i Sverige. Men det verkar ju vara något helt annat. Då pixlas svarta ansiktet över så att de ser vita ut.

Andra bloggar om:
, ,

Nu är jag tillbaka igen!

Nu är jag tillbaka på bloggen igen. Saknat mig? Att jag inte skrivit något på tre veckors tid berodde de första två veckorna på ren lathet, den tredje på att min dator varit paj och inlämnad för lagning. Det har hänt en del saker som är värda att skriva om. Istället för flera individuella inlägg kommenterar jag i korthet dem här i ett och samma inlägg.

Invandrarkravaller i Aten
I svensk media har det som vanligt talats om "ungdomar". Via BBC news får vi veta vilka det verkligen är som löper amok.
"Greek police have clashed with hundreds of migrants waiting to submit asylum applications in Athens."

Ökad arbetslöshet att vänta
I november varnade svenskt näringsliv för att 100 000 arbetstillfällen riskerar försvinna i Sverige under 2009. Denna dystra utveckling bekräftades förra veckan av arbetsförmedlingen: under kommande två år kommer 145 000 arbeten försvinna.
Samtidigt verkar den borgerliga regeringen inte ha några planer på att ändra sin liberala policy för arbetskraftsinvandring.

SD-julbord i Varberg
I torsdags var det dags för SD-Varbergs årliga julbord. Nere på restaurang Stadt åt och drack vi gott och hade det riktigt trevligt. Synd bara att så många av våra medlemmar hade förhinder och inte kunde komma. Förhoppningsvis kommer det upp en bild här senare.

Jimmie Åkesson i Halal TV
Jimmie medverkade i senaste avsnittet av islamist-programmet "Halal TV", och tyvärr var det ingen imponerade insats. Jimmie var på tog för mjäkig. När en av programledarna frågade Jimmie om han tyckte att hon var svensk, svarade Jimmie undvikande och menade att han inte kunde uttala sig om det då han inte kände henne tillräckligt bra. Pyttsan! Går man klädd i tältdräkt, vägrar ta män i hand och leder ett program som syftar till att islamisera Sverige är man inte svensk, och det borde Jimmie gjort klart.

Andra bloggar om: , , , , ,