tisdag, september 30, 2008

Jag vill också åka till Färöarna!

Så sent som förra veckan skrev jag ett inlägg på min personliga blogg om resemål som jag någon gång i livet skulle vilja besöka. En av dessa platser var Färöarna, så ni kan tro att jag blev både glad och överraskad när jag idag öppnade mitt nya nummer av SD-Kuriren och hittade en reseskildring därifrån. I senaste numret av SD-Bulletinen nämndes det som hastigast att vår partisekreterare Björn Söder var där på semester. Dock så nämndes det inte att han hade ett helt gäng med andra Sverievänner med sig, eller att vistelsen skulle resultera i ett mycket läsvärt repotage i kommande nummer av kuriren. Jag är nu mer sugen än någonsin förr att sätta kurs mot Färöarna. Klicka här och scrolla ner till sidorna 10-11 för att själv läsa repotaget. Visst blir även du lite sugen på att besöka detta nordiska paradis?


Andra bloggar om: , , , , , , ,

torsdag, september 25, 2008

"Ibland gör de nazistiska hälsningar, men det är alltid araber."

Ibland kan till och med flams & trams-tidningen Gringo bjuda på något intressant:

"Minns du sist vi träffades, innan du välsignade Malmö FF tillsammans med en imam och en biskop?
– Ja, vi träffades nära hotellet. Och du vet det vi talade om, det hände alldeles nyss.
Igen?
- Ja, det var på vägen hit, för två minuter sedan. Två 20-åriga killar skrek ”Jävla jude” när jag gick vid synagogan.
Hur ofta händer det?
– Hela tiden. Jag fortsätter alltid gå, för de vill ju provocera mig. Ibland gör de nazistiska hälsningar, men det är alltid araber. För det mesta skriker de från bilar som åker förbi."

Antisemitism, ännu en trevlig konsekvens av massinvandringen.


Andra bloggar om: , ,

söndag, september 21, 2008

"Coming soon... and bringing cousins"En parodi på filmen 300. Den handlar om Mexikaner och USA, men det skulle lika gärna kunnat vara Irakier och Sverige.

Andra bloggar om: , , , ,

torsdag, september 18, 2008

DN rapporterar om kriminella invandrargäng


Förra veckan var det Aftonbladet, och nu tar även DN bladet från munnen och talar öppet om kriminella invandrare.
Två separata händelser som bara råkat inträffa nära inpå varandra? Eller början till en ny och ärligare nyhetsrapportering? Det återstår att se.


Fredstrevare i gängkrig:
Kanske har kulmen nåtts i de våldsamma uppgörelser mellan invandrargrupper och mc-gäng som skakat Köpenhamn. (…) Det rör sig om olika gäng med invandrarbakgrund. De hänger samman genom familjeband och etniska förhållanden. Att bli en del av innerkretsen är något man gör sig förtjänt av när man har samma profil som de andra.

Andra bloggar om: , , ,

onsdag, september 17, 2008

Inga skattepengar till ABF!

Läste på Dagbladet.se och SSU Sundsvalls hemsida att ABF i Sundsvall ska starta en studiecirkel om, eller snarare mot Sverigedemokraterna, samt att man nekat en intresserad sverigedemokrat att delta i denna studiecirkel. Detta är anmärkningsvärt då ABF:s verksamhet till stora delar finansieras med skattepengar. Bara under 2008 får ABF ut 469 miljoner kronor i bidrag från staten. Utöver detta tillkommer bidrag från en rad kommuner och landsting. Är det rimligt att att ett förbund vars verksamhet finansierar genom offentliga medel:

1. använder dessa medel för att förhindra ett specifikt parti från att nå framgångar i allmänna val?
2. nekar människor att delta på sina utbildningar med hänvisning till att dom har "fel" partitillhörighet?

Nej, självklart inte. Skattepengar ska inte gå till att motarbeta oppositionella eller utestänga dessa från utbildning. Sådant hör hemma i diktaturer men inte i demokratier. Om det är sådana fasoner ABF tänker hålla sig med borde samtliga bidrag från stat, landsting och kommun omedelbart stoppas.

Andra bloggar om:
, ,

Insändare: Sveriges flyktingpolitik är inte inhuman

Sveriges flyktingpolitik är inte inhuman

Replik till Birgitta Elfström HN 17/9 2008

Birgitta Elfström hävdar i sitt inlägg att Sverige för en inhuman flyktingpolitik. I jämförelse med vadå frågar jag mig då. För om man jämför med andra länder i vårt närområde har Sverige tvärtom en väldigt frikostig asylinvandring. Ett talande exempel är det faktum att Sverige under de senaste två åren tagit emot fler irakiska ”flyktingar” än resten av Europa tillsammans. Denna kontrast gentemot övriga Europa var något som togs upp så sent som förra veckan när Sveriges radio P1 intervjuade Lars Danielsson från Utrikesdepartementet. Enligt honom vill övriga EU-länder överhuvudtaget inte lyssna på Sverige i asylfrågor på grund av vår extrema politik. Svenska politiker betraktas som ”tokiga extremister” för att använda Danielssons egna ord. Det tycker jag säger en hel del.
I en sak är nog jag och
Birgitta Elfström i alla fall överrens. Sveriges flyktingpolitik är inte ”generös”. Däremot är den slösaktig, ineffektiv och djupt oansvarig.

Erik Hellsborn, Sverigedemokraterna i Varberg


Andra bloggar om: ,

söndag, september 14, 2008

Europas folk: Nej till turkiskt EU-medlemskap

Saxat från GP:
"Nej, Turkiet hör inte hemma i EU. Det är i alla fall folkets uppfattning. En mätning i sju länder visar ett kraftigt ökat motstånd mot turkiskt medlemskap."

Det är goda nyheter. Turkiet är inte en del av Europa och har inte i EU att göra. Blotta tanken att den fiende som under flera hundra år försökte förslava Europas folk ska ges plats i dess högsta beslutande församling är direkt stötande.

Andra bloggar om: , ,

lördag, september 13, 2008

Kan en nationalist stödja Lissabonfördraget?


Den förre statssekreteraren Lars Danielsson (s) intervjuades nyligen i P1 om svensk invandringspolitik och Lissabonfördraget, som riksdagen ska besluta om senare i år. Jag ska vara ärligt och säga att jag inte är så insatt i föredragets innehåll. Hittills har jag instinktivt varit kritiskt till det, då jag förstått att ett ja skulle innebära att mer makt flyttas bort från Sverige ner till Bryssel. Något som ut en nationalistisk synvinkel givetvis är negativt. Intervjun med Danielsson har dock fått mig att börja fundera. Som det varit hittills har EU haft en gemsam flyktingpolitik så långt som att man beslutat om en gemensam lägstanivå. Dock så har det varit fritt fram överstiga denna nivå hur mycket man vill. Något som Sverige mer än något annat land tagit vara på. För att citera Danielsson:

"Alla politiska partier i Sverige har varit överens om att vi ska ha en mycket liberal asyl- och migrationslagstiftning. Där skiljer vi oss från i stort sett alla andra medlemsstater i Europa. Effekten blir då att dom andra ser oss som lite tokiga extremister."

Om jag förstått det hela rätt skulle det bli ändring på detta om Lissabonfördraget röstades igenom, då ska hela flyktingpolitiken bli gemensam för EU. Detta skulle med största sannolikhet innebära en kraftig minskning av den utomeuropeiska invandringen till Sverige, då de flesta övriga EU-länder ju för en asylpolitik som är betydligt mer restriktiv än den svenska. Något som givetvis är positivt ur en svensk nationalists synvinkel.

Men kan en nationalist verkligen stödja Lissabonfördraget? Är minskat nationellt självbestämmande ett pris vi är villiga att betala för att slippa utomeuropeisk massinvandring?
Ja? Nej? Kanske? Vad tycker du?

Andra bloggar om: , , , ,

Jag tycker inte det minsta synd om dig, Nabila

Läste just en krönika i Metro av krönikören Nabila Abdul Fattah. Hon var lite upprörd efter att ha fått sin lägenhet genomsökt av polis som bl.a. hade tagit med sig hennes dator. Polisen misstänkte, i alla fall enligt Nabila själv, att hon skulle vara en islamist. Det är hon självklart inte, något man enkelt kan avgöra bara genom att titta på henne. Kvinnliga islamister iklär sig nog ganska sällan i jeans och t-shirt.
Därmed inte sagt att polisens intresse av Nabila är obefogat. I sina tidigare Metro-krönikor har hon uttryckt sympatier för den våldsamma vänstergruppen "Revolutionära Fronten" samt försvarat de angrepp som vänsterextremister utsatt domare i migrationsdomstolar för. Man kan även hitta henne som modell på "Motkraft", en nyhetssida för svensk extremvänster.

Så visst Nabila, i egenskap av muslim är du knappast av något intresse för polisen. Det är du däremot i egenskap av våldsvurmande vänsterextremist, och av den anledningen tycker jag inte det minsta synd om dig.

Skärmdump från Motkraft, Nabila poserar i en tröja med sajtens adress på bröstet

Andra bloggar om: , , , , , ,

torsdag, september 11, 2008

Aftonbladet erkänner etniska konflikter

I mångkulturella "Slöddertälje" ägde nyligen en ovanligt rå misshandel rum. Aftonbladet rapporterar överraskande rakryggat om händelsen:

"Anna, 21, slogs medvetslös av ... 20 till 25 svartklädda pojkar och unga män, med invandrarbakgrund."

Nog så överraskande att Aftonbladet skriver ut att förrövarna var icke-svenskar, det har dom inte för vana att göra. Men den verkliga överraskningen kommer senare i artikeln:

"Södertälje har tidigare haft problem med gäng och etniska konflikter."

Tack Aftonbladet. Tack för att ni äntligen erkänner vad vi nationalister förstod redan för länge sedan: Vi har faktiskt etniska konflikter i Sverige. Etniska konflikter som bara kommer bli värre och värre. Etniska konflikter som inget av nuvarande riksdagspartier är beredda att göra något åt.

PS. Kika gärna på listan över tidigare grova brott i Södertälje som Aftonbladet lagt in till höger om artikeln. Är det en tillfällighet att de flesta ägt rum i Ronna där över 60 % av invånarna är invandrare från mellanöstern?

onsdag, september 10, 2008

70 % vill ha ett starkare försvar

tisdag, september 09, 2008

Namninsamling mot förljugen media

Varför hängs etniskt svenska brottslingar ut med namn och bild när deras invandrade dito slipper detta? Massmedia hycklar, ett hyckleri det nu startats en namninsamling mot. Gå in och skriv på uppropet omedelbart, sprid sedan adressen vidare till andra likasinnade.

Varför hängs bara svenskar ut i media?

Bilden till höger har ingen direkt koppling till namninsamlingen utan är lånad från bloggen Rakryggad.Andra bloggar om: , , , ,