måndag, juni 16, 2008

Allah är inte Gud


Klicka här för att läsa hela serien. Den är av extra intresse för bloggens eventuella muslimska läsare, samt de människor som hävdar att Allah och Kristendomens gud är den samma. Läs mer på detta ämne här och här.

Andra bloggar om: , , ,

lördag, juni 14, 2008

Intressant debatt om extremvänstern


Sveriges bästa tv-kanal, Axess, sände nyligen en debatt om extremvänsterns våld, vilket jag fann intressant och givande att titta på. Klicka här för att se debatten.

torsdag, juni 12, 2008

Dagens fel: Marteus

Expressen-krönikören Ann-Charlotte Marteus har för vana att avsluta sina krönikor med ett "dagens rätt" och ett "dagens fel". Det hade kanske varit en kul grej om hon bara inte varit så otroligt enformig, "dagens fel" är nämligen alltid Sverigedemokraterna. I hennes senaste krönika har hon dock valt att ta med ytterligare en sak som är fel utöver SD. Och där håller jag faktiskt med dig Ann-Charlotte.


Andra bloggar om: , , ,

fredag, juni 06, 2008

Trevlig Nationaldag önskar vi i Varberg


Andra bloggar om: ,

måndag, juni 02, 2008

Inlägg om Zlatan

Jag skrev just ett inlägg om Zlatan på min personliga blogg. Då det blev ganska politiskt så tänkte jag att det även kunde vara av intresse för läsarna av denna blogg.

  • Zlatan, Zlatan, Zlatan

  • Töntiga Tiina och hennes musiksmak

    En av Sveriges absolut töntigaste människor, den gamla FI-Führen Tiina Rosenberg är återigen på krigsstigen. I Kvällsposten kan vi läsa om hur den manshatade genusvetaren helt tappat fattningen på en universitetsmedia och skrikit ”Fuck you!” åt bandet Last call när de framförde sin låt ”Folkets rättigheter”. Låten är knappast menad att tas på alltför stort allvar och handlar om att det är varje människas rättighet att äga fin bil och villa samt att vara gift med en vacker fotomodell. Detta förstod nog inte Tiina som menade att bandet ”trampade på vänsterrörelsen”. Kanske inte så konstigt att hon blev arg. Inom FI har man ju bevisligen en ganska konstig uppfattning om hur en bra låttext ska se ut.    Andra bloggar om: ,