lördag, december 15, 2007

”Hellre dör jag än att låta mina pengar gå till allmänna arvsfonden”

Under min uppväxt hade vi ett seriealbum liggande hemma som handlade om figuren ”Ensamma mamman”. Serien handlade om en frånskild kvinna, hennes särbo och hennes två tonåringar. Med i serien fanns också hennes gamla pappa som nog var den allra roligaste figuren. En stripp handlade om hur pappan och en vän till honom diskuterade arv och testamenten. Pappan hade inte skrivit något, hans dotter skulle ju ärva honom. Men om han inte hade haft någon dotter, då skulle ha definitivt skrivit ett. Som han själv uttryckte det: ”Hellre dör jag än att låta mina pengar gå till allmänna arvsfonden.”


Och nog kan man väl förstå honom? Det jag definitivt jag. Mer än någonsin efter dagens besök på Rakryggade Weine Bergs blogg. Tillsammans med Fröken Sverige kan Weine publicera en lista på minst sagt tveksamma projekt och föreningar som finansierats genom plundrade dödsbon. Bland dessa kan man nämna ”Afrosvenskarnas riksförbund”, ”Allahs barn i folkhemmet” och ”Att främja islamsk fredskultur”.
Hela listan kan läsas här.


Döda svenskars pengar används alltså till att befästa mångkulturen och därmed sopa undan det svenska Sverige som de avlidna och deras förfäder i generation efter generation varit med och skapat. Horribelt är bara förnamnet. Om du inte har någon arvinge, se till att skriva ett testamente ögonaböj!


Andra bloggar om: ,

fredag, december 07, 2007

Julbord med partiet


När jag sitter här och skriver detta inlägg är jag sådär nästan äckligt mätt. Anledningen till detta är det julbord som jag och några lokala partikamrater besökte under kvällen. Det politiska arbetet är givetvis det viktigaste, men det skadar ju inte heller att träffas och bara ha det lite trevligt ihop. Det var lite tråkigt att vi inte blev fler, flera personer hade förhinder, men vi som var där hade det trevligt ändå. Förhoppningsvis blir detta en återkommande tradition.


Andra bloggar om: , ,

tisdag, december 04, 2007

Låt Belgien gå under

Det har nu gått 6 månader sedan valet i Belgien, men ännu har ingen regering tillträtt. Konflikten mellan Flamländarna i norr och Vallonerna i söder hotar nu hela den belgiska statens existens rapporterar Aftonbladet.
Jag har bara en sak att säga om det: Bra!


Ur ett nationalistiskt perspektiv är den Belgiska staten en styggelse. Centralt för nationalismen är ju varje folks rätt till sitt eget land. Det är en rättighet som Flamländarna sällan varit förunnade. Genom historien har deras frihet blivit trampad på av Frankrike, och idag förtrycks dom av sina Vallonska ”landsmän” i söder. Ett förtyck som allra hårdast drabbar de Flamländska nationalister som kämpar för ett fritt Flandern. Ted Ekeroth har skrivit ett mycket lästvärt blogginlägg på detta ämne. Klicka här för att läsa det.


Få utrikespolitiska händelser skulle glädja mig mer än att se Belgien brytas av på mitten så att Flandern äntligen kan få sin frihet och självständighet.

Flanderns flagga

söndag, december 02, 2007

Välkommen över till SD, Leif Haglund

Leif Haglund från Ystad är en ovanligt frispråkig Socialdemokrat. Redan tidigare har han skarpt fördömt den politiska korrektheten, och i dagarna var det dags för ett nytt guldkorn. Under rubriken ”Debatt om flyktingpolitik omöjlig i Sverige” påpekar han hur etablissemanget på ett orättvist sätt svartmålar alla som kritiserar invandringen. Än mer intressant är att Leif i ett svar på en kommentar från underskriven säger att han vill att Sverige ska ha samma invandringspolitik som övriga norden. Det om något är ett magstarkt uttalande för att komma från en förtroendevald Socialdemokrat! Den politik som förs i Finland och Danmark är den samma som SD förespråkar här i Sverige, och SD är ju rasister, det har ju Måna & c: o med all tydlighet förklarat. Med den logiken borde även Leif Haglund vara att betrakta som rasist.

Leif, du hör inte hemma i SAP, kom över till oss SD istället. Här passar dina åsikter bättre in. Dessutom behöver SD i mitt tycke fler f.d. Socialdemokrater för att komma till rätta med vår ekonomiska politik, som är allt för borgerlig för min smak.


Andra bloggar om: , , ,