tisdag, oktober 23, 2007

Här ska det delas tidningar!

SD:s nya kampanjtidning. Snart i en brevlåda nära dig.


SD drar nu igång sin första stora kampanj sedan valet, och den här gången är det partiets huvudfråga, invandringspolitiken som står i centrum. Efter att i valrörelsen satsat på postutskick så kommer den aktuella kampanjen bedrivas på ett mer klassiskt SD-vis. 500 000 tidningar har tryckts upp och ska nu delas ut till hushållen av våra aktivister. I förrgår fick vi i Varberg ett första lass på 2000 ex att ta i tu med. De kommer förhoppningsvis gå ganska fort att dela ut och innan kampanjen är över hoppas jag att vi ska ha hunnit med minst 2000 till.


Andra bloggar om: ,

söndag, oktober 21, 2007

Se hit alla socialister


Hallå, alla socialister. Jag har en fråga till er: Vad tusan är ert problem egentligen? Nu talar jag inte om era knasiga åsikter, utan om era attitydproblem. Som en politiskt intresserad internetanvändare hamnar man ofta i diskussion med meningsmotståndare på olika forum. Grovt räknat tycker jag mig se två olika sorters meningsmotståndare som ogillar vad jag står för.


1. Icke-socialister, som på ett sakligt sätt argumenterar för sin sak och respekterar att alla inte tycker likadant.
2. Socialister vars vanligaste argument ofta är något i stil med ”Jävla nassesvin”, ”Dra åt helvete” eller ”Du är dum i huvudet”.


Ärligt talat, är det verkligen så svårt att visa lite vanlig hyfs? Och varför är det nästan uteslutande ni socialister som beter sig så? Är det så att det främst är aggressiva och intoleranta människor som attraheras av socialismen? Eller är det socialismen som gör normala människor aggressiva och intoleranta?


Intoleranta är ni i vilket fall som helst, vilket givetvis inte är så lite motsägelsefullt då ett av era främsta argument för mångkultur är att man ska vara tolerant och acceptera människors olikheter. Vilka är ni att tala om tolerans inför olikheter när ni konstant spyr ut hat och oförskämdheter över alla som inte tycker som ni?


Detta är kanske inte mitt mest konstruktiva inlägg, men det behövde ändå komma ut efter att jag under det senaste dygnet suttit i diskussion med fler vänstervridna hatmånglare än vad som kan anses som hälsosamt.
För ordningens skull får jag väl också påpeka att det faktiskt finns en del vänstermänniskor på nätet som klarar av att bete sig på ett respektabelt sätt. Just nu tänker jag då främst på Martin från bloggen Martins politiska. Tyvärr är den sortens vänstermänniskor dock i klar minoritet, precis som de oförskämda typerna är i minoritet bland icke-socialisterna.


PS. Ni socialister som tänker lämna en kommentar, se till att få era värsta aggressioner ut ur kroppen innan ni skriver. Inlägg med förolämpningar och hatbudskap kommer att raderas.Andra bloggar om: , ,

lördag, oktober 20, 2007

Skriverier i HN

Med anledning av att SD håller sin kommunkonferens här i Halland så publicerade Hallands nyheter idag några artiklar om partiet, dels om själva konferensen, dels om vad vi gjort i den halländska kommunpolitiken under det gångna året. Här nedan kan ni skåda artikeln om Varberg.


Andra bloggar om: ,

fredag, oktober 19, 2007

Folkpartist vill förbjuda tidelag

… och det tycker jag är ett högst vettigt förslag.

Länk

torsdag, oktober 18, 2007

Svensk invandringspolitik är extremism

Saxat från Merit Wagers blogg:
"I England beviljas 14 % av alla asylsökande irakier asyl eller uppehållstillstånd.
I Sverige beviljas närmare 95 % av alla asylsökande irakier asyl eller uppehållstillstånd.
Varför denna enorma skillnad mellan de två länderna? Är det helt olika irakier som tar sig till England jämfört med dem som tar sig till Sverige? Varför är skillnaden ca 80 % när det gäller asyl och uppehållstillstånd?"


Saxat från Realtid.se:
"Sverige tar en allt större del av flyktingströmmen till EU. Förra året minskade antalet personer som söker asyl i EU med 15 procent. På fem år har ansökningarna halverats inom unionen. Men inte i Sverige. Bara i år har ansökningarna ökat med 84 procent jämfört med samma period i fjol. Ökningen är lika stor som den sammanlagda minskningen i Frankrike, Tyskland, Storbritannien, Belgien, Irland, Österrike och Finland tillsammans."


Jag har sagt det förr och jag säger det igen: Det är riksdagspartierna som är extremister, inte vi Sverigedemokrater.

Andra bloggar om: ,

tisdag, oktober 16, 2007

Ohederlige Mattias Kjellin

”Nu ska Sverigedemokraterna få det jobbigt!” skrev s-politikern Mattias Kjellin på sin blogg i slutet av förra veckan. Inlägget i sig var inte något vidare intressant, men väl den debatt som följde. Det var i synnerhet ett svar från Kjellin själv som jag reagerade på: "En extra rolig detalj är ju att sd:s ledare här i Gävle, Roger Hedlund, tidigare var mycket aktiv i Nationalsocialistisk front."


Det uppseendeväckande här är givetvis att Roger aldrig varit medlem i NSF, än mindre varit aktivist. Kjellins uttalande var således ett klart fall av förtal, vilket jag påpekade för honom. På detta svarade han: Jag säger bara att det ryktas om det. Men vänta lite nu, han skrev väl ingenting om att det bara skulle varit ett rykte? Nej, däremot har han helt fräckt skrivit om sitt ursprungliga svar till: En extra rolig detalj är ju att det ryktas att sd:s ledare här i Gävle, Roger Hedlund, tidigare var mycket aktiv i Nationalsocialistisk front.” Lögnen kvarstår alltså, men den formuleras nu på ett sätt att Kjellin inte längre kan åtalas för förtal. Att texten skrivits om i efterhand nämns dock inte, Kjellin försöker ge sken av att inga ändringar har gjorts. Att påpeka något av detta för andra läsare är också omöjligt, Kjellin har stängt av kommentar-funktionen.


Att Mattias Kjellin är en ohederlig person torde det inte råda några tvivel om. Då han rensat undan de tekniska bevisen lär han slippa en förtals-anmälan, men förhoppningsvis kommer han tänka sig för både en och två gånger innan sprider lögner om sina meningsmotståndare igen.


Andra bloggar om: , ,

lördag, oktober 13, 2007

Nu är etniciteten tydligen viktig igen


Här ovan ser ni ett klipp från Aftonbladets nätupplaga. Aftonbladet, tidningen som i annars brukar hävda att etnicitet inte spelar någon roll. Men som vi kunde konstatera redan förra månaden så gäller inte denna regel inte om offret är färgat. Då är plötsligt etniciteten väldigt viktig, för då bekräftar den ju som sagt 68-vänsterns världsbild där vita är onda förtryckare och icke-vita är förtryckta offer. Värt att påpeka är också att Aftonbladet inte skriver något om de åtalade vakternas etnicitet. Stämde den inte in deras världsbild månntro?

Aftonbladet: Frikända för mord på Martin, 14


Andra bloggar om: , ,

onsdag, oktober 10, 2007

"Pojkar torterade en rörelsehindrad man till döds"

Saxat från Expressen:
”De tre tonårspojkarna tog sig in hos den 55-årige rörelsehindrade mannen. Där misshandlade och torterade de honom till döds - med basebollträ, knogjärn och knivar. Allting filmades med mobilkamera.”


Samtidigt står Stockhoms-Bob fast vid sin uppfattning att våldet i samhället varken blivit vanligare eller grövre sedan 50-talet.
Jo, eller hur.


Andra bloggar om: ,

tisdag, oktober 09, 2007

Nationalism kräver socialt ansvarstagande

Vi Sverigedemokrater kallar oss själva för ett nationalistiskt parti. Dock så är det självklart att inte alla våra medlemmar titulerar sig själva som nationalister. Det är inget fel med det, alla är inte ideologiskt lagda.


Desto mer problematiskt tycker jag det är med personer inom SD som faktiskt har en ideologi som är en annan än nationalismen. Jag talar här om avhoppare från de borgerliga partierna som gått med SD av rent sakpolitiska skäl men i stort har behållit sin liberala/borgerliga ideologi, personer vars vilja att minska invandringen först och främst handlar om att frigöra ekonomiska resurser för att kunna genomföra skattesänkningar. Dessa personers närvara har inte gått obemärkt förbi, det ekonomiska handlingsprogram vi antog 2004 är helt klart att betrakta som borgerligt. Detta är ett problem anser jag. Liberalismens syn på välfärd och socialt ansvarstagande kan aldrig vara en del av den nationalism jag förespråkar. Nationalism handlar om att sätta nationens väl i främsta rummet. Nationen är det samma som det egna folket, således menar jag att svensk nationalism ska handla om att alla svenskar tillsammans ska arbeta mot ett gemensamt mål där vi alla har en dräglig tillvaro. Nationell solidaritet bör vara ledordet i en nationalismens ekonomiska politik. Vi ska inte vända de som har de svårt ryggen, utan hjälpa våra utsatta landsmän. Detta är uppfattningar som går stick i stäv med liberalismens principer. Där är det den starkes lag som gäller. Gemenskap byts ut mot individualism, socialt ansvarstagande mot skattesänkningar.


Nu ska inte detta tolkas som att jag menar att detta är SD:s politik. Vårt parti vill stå upp för välfärden och värna om det sociala skyddsnätet. Men att vilja och kunna är två olika saker. Skulle vår invandringspolitik omsättas i praktiken skulle samhället förvisso kunna spara en hel del pengar. Men inte så mycket så att vi skulle kunna genomföra de skattesänkningar vi talar om i vårt ekonomiska handlingsprogram samtidigt som vi genomför de satsningar och upprustningar som vi talar om i våra andra program. Vi måste välja, en förbättrad välfärd som kommer alla till gagn, eller skattesänkningar som främst gynnar de redan välställda? Som nationalist väljer jag självklart en förbättrad välfärd.


Med den bakgrunden anser jag att SD behöver ta en vänstersväng i sin ekonomiska politik. Nuvarande politik är varken realistisk eller ideologiskt försvarbar.

Andra bloggar om: , , ,

måndag, oktober 08, 2007

Ny attack mot kristna i Nigeria

Via Fröken Sveriges blogg hittade jag den här nyheten.

I den nordnigerianska staden Tudun Wada Dankadai blev den kristna minoriteten i slutet av September utsatta för en våldsam attack av anhängare till ”fredens religion” Islam. Attacker mot kristna är inget ovanligt i Nigeria, utan tillhör vardagen, men den aktuella attacken utmärker sig ändå genom sin omfattning. 10 kristna slogs ihjäl, över 60 skadades, 500 fördrevs från sina hem, och som grädde på moset blev 9 stycken kyrkor förstörda. Och varför? På grund av en obekräftad uppgift om att en kristen student ritat en bild av Muhammed på väggen till en moské.

Hela historien kan läsas på World net daily, svensk media har precis som väntat valt att lägga locket på.


Andra bloggar om: ,

söndag, oktober 07, 2007

Nytt lågvattenmärke för Expressen

Jag trodde knappast att kvällspressen kunde sjunka djupare ner i träsket av perversion och dekadens, men tänk vad fel jag hade.

Efter att en konstutställning i Lund blivit vandaliserad av ett gäng nazister valde tidningen att visa upp några av ”konstverken”. Jag använder citationstecken, för ärligt talat tycker jag inte att det förtjänar att kallas konst. Bland de motiv som man i skrivandets stund kan beskåda genom en länk från Expressens startsida på nätet kan nämnas en bild av en åldrig dam med en penis tryckt mot ansiktet, en kvinna som för upp hela sin hand i en mans analöppning samt en kvinna som smeker en erigerad hästpenis. Hör den sortens bilder hemma i en nyhetstidning? Skulle de ens publiceras i en ”vanlig” porrtidning?


Det finns inga ursäkter för en sådan här publicering. En viss förståelse hade man kanske kunnat känna om det hade varit en manifestation för yttrandefrihet, en manifestation mot våld som politisk metod. Men det är det självklart inte. Om så varit fallet borde Expressen rimligtvis visat upp Lars Vilks rondellhundar, men några sådana har vi ju inte sett skymten av.


Den enda förklaringen är att Expressen helt enkelt tycker om de här perversa vidrigheterna.


Andra bloggar om: , , ,

onsdag, oktober 03, 2007

"Muslimmat" i skolan

Tänkte dela med mig av en liten historia som en arbetskamrat berättade för mig tidigare i eftermiddags.


Häromdagen kom hennes dotter, en tjej i högstadieåldern, hem från skolan redan vid lunchtid. Givetvis undrade hennes mamma vad hon gjorde hemma så tidigt. Var skoldagen redan slut? Nej så var inte fallet. Hon hade kommit hem för att få något att äta. För när hon och hennes kamrater kommit till skolmatsalen fick dom nämligen höra av mattanterna att maten var slut! Det enda som fanns kvar att erbjuda var ”muslimmat” som mattanterna uttryckte det, dvs specialkost för skolans muslimska elever. Detta var hon emellertid inte intresserad av så hon gick istället hem och åt. Exakt varför hon gjorde som hon gjorde förtäljde inte historien, men hennes agerande är inte svårt att förstå. Oavsett om det gällde ett avståndstagande mot Sharialagens tortyrliknande slaktmetoder, en obekväm känsla att äta mat som det lästs arabiska besvärjelser över eller som det skulle varit i mitt fall, en motvilja att medverka i en pågående islamisering.


Personligen tycker jag inte att allmänna skolor ska erbjuda något specialkost åt petiga minoriteter, om man inte gillar det som serveras för dagen får man göra som jag gjorde under min skoltid när jag inte gillade maten: Äta sallad och knäckebröd och dricka mjölk.
Och än allvarligare blir det när denna specialkost prioriteras så högt att den traditionella svenska kosten skjuts åt sidan och de svenska eleverna förväntas äta denna eller gå hungriga.


Andra bloggar om: , , ,

måndag, oktober 01, 2007

"Utan invandring hade vi inte haft..."


Saxat från Expressen:
”Bosna-supportrar stod hela matchen längs planen och skrek – och i 78:e matchminuten eskalerade hoten. – Då stod supportrarna vid min bil en bit bakom målet och mordhotade mig, säger Lindbäck.”


Det är ett ständigt tjat från invandringsliberalerna om att utan invandring hade vi minsann varken haft ditten eller datten. Här är en annan sak vi inte skulle haft, fotbollshuliganer… i division 6.


Andra bloggar om: , ,