tisdag, juli 31, 2007

Gaylobbyn: ”Hit med stålarna!”

Det synnerligen motbjudande spektaklet ”Pride” har dragit igång. Under några dagars tid samlas folk med ett avvikande sexuellt beteende, bl.a. håriga män i rosa klänningar och barbröstade medelålders fruntimmer täckta i grönfärg för att tillsammans ta ”knullborgarmärket”, spela ”dildokubb” samt kräva att få bli betraktade som normala. Ett så omfattande rajtan-tajtan kostar inte helt oväntat mycket pengar, något som ofta kan bli en bristvara. Men just i det här fallet blir det nog inga problem. Hbt- personer (homo, bi, trans) är nämligen en utsatt minoritet, och i regel behöver sådana inte betala för sig. Mycket riktigt får Pride också skattefinansierade bidrag så att dom kan lära ut analsex till 15-åringar och trycka upp affischer med bilder av små barn som utmålas som homosexuella. Utöver detta drar man in hel del pengar på sponsring från olika företag. Det är dock inte alla som vill vara med och betala kalaset vilket fått Prides sponsoransvarige att rasa:

”Företagsledningarna för H&M, Ikea och Volvo är homofober, säger Ulrika Lahne, sponsringsansvarig på Pridefestivalen, som förklaring till varför företagen inte är med och sponsrar festivalen.” (Länk)

Hör på den! Alla som inte vill ge bort sina pengar till gaylobbyn är alltså homofientliga. Jag vet inte vad som är mest skamligt. Att Pride försöker pressa hederliga företag på pengar genom att dra deras namn i smutsen, eller att Resume ger dem utrymme till att praktisera sina maffiametoder.
I vilket fall som helst är Ulrika Lahnes agerande inte acceptabelt, och bara ett i raden av argument till varför Pride inte bör få en endaste krona av skattebetalarnas pengar.


Andra bloggar om: , ,

måndag, juli 30, 2007

Svensk eller inte?

Inom det politiska etablissemanget är det populärt att påstå att svensk är var och en som bor i Sverige eller som äger svenskt medborgarskap. (Ja, utom när dom gjort något bra vill säga, då är dom invandrare.) Vad folk själva anser om sin nationella identitet tycks ofta vara mindre viktigt. Det kanske tydligaste exemplet på detta var när Mona Sahlin på 1 Maj deklarerade att Zlatan är svensk. Har Måna frågat Zlatan om han själv betraktar sig som svensk? Bryr hon sig ens om hans uppfattning? Sverigedemokraterna har en bra definition av vem som är svensk: ”Svensk är den som av sig själv och andra uppfattas som svensk.” Anledningen till Månas uttalande om Zlatan var ett uttalande som Mattias Karlsson från SD:s partistyrelse gjort, där han sade att han inte uppfattade Zlatan som svensk. Lägg märke till skillnaden här. Måna hävdar att det förhåller sig på ett visst sätt, medan Mattias bara ger uttryck för en personlig uppfattning. Mattias säger aldrig att Zlatan inte är svensk, för det vet han inte. Ska man enligt SD:s (och mitt) tycke avgöra om en invandrare är svensk eller inte måste man först fråga denna vad han eller hon själv tycker innan man kan fälla ett slutgiltigt omdöme. Om en invandrare själv inte ser sig som svensk kan inte heller vi göra det. Men det kan som sagt Måna och en hel del andra pk-iter. Dom ger sig själva rätten att avgöra människors nationella identitet. Det om något är bristande respekt för personlig integritet.


Och nu kommer vi till det som fick mig att författa det här inlägget, nämligen bilden ni kan se här ovan (från DN). Den föreställer Irakiska invandrare på Sergels torg i Stockholm som är i full färd med att fira sitt gamla hemlands framgångar i det asiatiska mästerskapet i fotboll. Måna och ovan nämnda pk-iter betraktar säkerligen dessa individer som svenskar, jag är dock tveksam. När man tillsammans med etniska fränder visar ett så starkt engagemang för sitt gamla hemland är det tydligt att det fortfarande är där man har sitt hjärta, inte i Sverige.


Det här med fotboll skulle nog för övrigt vara ett bra sätt att avgöra vem som är assimilerad. Den invandrare som hejar på sitt forna hemland i fotboll när dom möter Sverige är inte assimilerad och därmed inte heller svensk. Men den invandrare som hejar på Sverige i samma match skulle nog kunna betraktas som svensk, eller i alla fall ha goda förutsättningar att bli det.


Andra bloggar om: , , , ,

lördag, juli 28, 2007

Fackanslutning macht frei

I dagens DN kan vi idag läsa om en lokal fackpamp som genom såväl medlemsutskick som lappar på arbetsplatser hetsat mot arbetare som inte är fackligt anslutna. Han har bl.a. beskrivit dem som ”avarten” och kallat dem för ”gulingar” (nej, jag vet inte heller vad som menas med det).
Dålig stil tycker nog de flesta, dock inte alla. Vänsterpartisten Ali Esbati skriver ett sarkastiskt inlägg på sin blogg med det tydliga budskapet att den här sortens metoder är helt i sin ordning. Nåväl Ali, jag kan också vara sarkastisk.


Men säg mig Ali, vad tycker du att nästa steg för att komma till rätta med Gulingarna bör vara? Kanske att tvinga Gulingarna att bära speciella tygmärken på kläderna så att riktiga arbetare kan känna igen dem? Och så borde man kanske tvinga Gulingarnas barn att gå i separata skolor så att dom inte korrumperar de riktiga arbetarnas barn med sin dekadens. Bara ett par tips i all vänlighet tills du kommit på en ”final solution” på Guling-frågan.


Fackanslutning macht frei!


Andra bloggar om: , ,

söndag, juli 22, 2007

Om detta må ni berättaMellan 1914 och 1918 mördades mellan en och två miljoner kristna Armenier av den islamiska regimen i det Osmanska riket (nuvarande Turkiet). Utöver detta blev hundratusentals tvångsomvända till islam eller bestulna på allt dom ägde och bortjagade från sina hem. Målet var att rensa ut alla icketurkar och upprätta ett helmuslimskt Storturkiet.
”Armeniska förintelsen” var 1900-talets första folkmord och är än idag en av historiens värsta etniska rensningar.
Men detta är något som de flesta svenskar är helt omedvetna om. För i Sverige högtidighåller inga etablerade politiker minnet av folkmordet, i våra skolor hålls inga temadagar om ämnet.


”Om detta må ni berätta”


Läs mer om folkmordet här: Seklets bortglömda förintelse


Andra bloggar om: , ,

fredag, juli 20, 2007

Klimatfrågan: -Solen frikänd


Solen strålning har minskat under de senaste 20 åren, detta kunde vi läsa i gårdagens HN. Därmed bekräftas vad en stor majoritet av sakkunniga länge hävdad: Det ÄR vi människor som är skyldiga till växthuseffekten. Detta är något som jag själv alltid sett som en självklarhet. Inte bara för att de flesta experter säger att det är så, utan också med tanke på vad det är för folk som är motståndare till teorin. Så gott som alla politiska debattörer som förnekar människans inblandning i växthuseffekten kan hittas i det liberala lägret och är förespråkare av omfattande skattesänkningar. Och det är just där som skon klämmer. Åtgärder för en bättre miljö kostar pengar, och ett utökat ansvar för miljön skulle omöjliggöra de skattesänkningar som dessa liberaler eftersträvar. När valet står mellan att göda sin egen plånbok och att efterlämna en bebolig planet till kommande generationer väljer dessa egoister det första alternativet. För i ärlighetens namn tror jag inte ens att dom själva tror på sina argument. Dom vet vad som pågår, men bryr sig helt enkelt inte.


Andra bloggar om: , , , ,

onsdag, juli 18, 2007

Regeringen diskriminerar svenskar

Hittade av en ren slump följande på Regeringskansliets hemsida: Satsningar ökar integrationen.
För drygt två veckor sedan införde tydligen regeringen något som de kallar för ”Instegsjobb”. Kortfattat går det ut på att företag som anställer en nyanländ invandrare bara behöver stå för 25 % av lönen de första 18 månaderna, resterande 75 % står staten för.
I praktiken innebär detta att arbetslösa svenskar ges sämre förutsättningar att få ett nytt jobb då många arbetsgivare säkerligen kommer föredra subventionerad, invandrad arbetskraft. Det innebär även risker för svenskar som går på tidsbegränsade vikariat. När dessa vikariat går ut riskerar svenskarna att skickas ut i kylanför att ersättas av en invandrad efterträdare. Som en sista spark mot en som redan ligger ner finns vetskapen att de skattepengar man själv tjänat in åt staten under sitt vikariat nu används för att avlöna den person som tagit ens jobb ifrån en.
Förslaget visar att den borgerliga regeringen, precis som den nu avsatta, Socialdemokratiska,bedriver en arbetsmarknadspolitik som är klart svenskfientlig. Men ärligt talar kunde man knappast förvänta sig annat av en regering där Centerpartiet sitter med.


måndag, juli 16, 2007

Läsvärt på Sourze

Nättidningen Sourze bjuder ofta på en hel del läsvärda artiklar.Tänkte bara tipsa er om ett par stycken jag nyss läste.


Feminister ljuger om mäns våld

Skendebatt om asylinvandring gynnar sd

tisdag, juli 10, 2007

Flyktingbegreppet urholkas ytterligare?

Som jag nyligen skrev i en insändare så är vi här i Sverige ganska generösa när det gäller att definiera vad en flykting är för något. Att framträdande politiker detta läge går ut och vill vidga flyktingbegreppet är inte så lite galet i min mening. Vad det handlar om är alltså att tjänstemännen på migrationsverket inte tycks vara något vidare pigga på att dela ut uppehållstillstånd till de Irakier som kommer hit, dessa är nämligen enligt gällande praxis inte några flyktingar då det inte längre pågår något krig i deras hemland. Dock så är situationen där ändå osäker menar de aktuella politikerna, så pass osäker att dom borde klassas som flyktingar ändå.


Att situationen i Irak inte är säker kan man knappast förneka. Risken att råka ut för beskjutning, bombdåd eller kidnappning är ständigt överhängande. Men frågan är om en hög risk att utsättas för brott verkligen gör dig till flykting? Många amerikanska storstäder har områden med extremt hög kriminallitet, så kallade ”Ganglands”. Skulle invånarna i dessa områden också kunna komma till Sverige och få asyl om nu Irakierna ska få det? Och om principen skulle praktiseras även inom vårt lands gränser kanske Limhamn och Danderyd snart skulle förväntas ta emot flyktingar från Rosengård och Fittja?


Visst, situationen i Irak kan inte jämföras med varken den i amerikanska eller svenska problemområden när det gäller omfattningen av kriminalliten. Men ändå, kan verkligen hög brottslighet vara ett flyktingskäl? Och om så är fallet, exakt hur hög måste brottsligheten vara? Var ska man dra ”smärtgränsen”?

Andra bloggar om: ,

Halland förblir Halland

Hallandsposten:
"Hotet mot Halland tycks vara avvärjt - åtminstone för ett tag. Regeringen tänker inte tvinga fram utvecklingen mot fler storregioner. ... Remissomgången efter Ansvarskommitténs betänkande är ännu inte slutförd. Men kommun- och finansmarknadsminister Mats Odell har gett besked om att de län som vill samverka ska tillåtas göra det. Ingen kommer att tvingas. ... I Halland råder det politisk enighet i regionfrågan. Motståndet mot att uppgå i en eller flera storregioner är kompakt. Nu kan regionen slappna av ett tag och behöver framöver inte lägga ner lika mycket energi och pengar på frågan som under den senaste tiden."


Goda nyheter. Jag är, i likhet med 87 % av Halläningarna, och
100 % (?) av länets folkvalda motståndare till att stycka upp Halland.

Aktuell länk: Hela Halland

Andra bloggar om: , ,

lördag, juli 07, 2007

LO:s maktmissbruk fortsätter

LO tänker ”ta upp kampen” med SD, det kan vi läsa i gårdagens SvD. Det är beklagligt. Inte för att man som Sverigedemokrat räds arbetarrörelsen kampanjer. Deras förra projekt ”Jobbare mot rasism” som skulle stoppa SD:s framfart i Skåne inför valet -06 slutade ju i ett fiasko av gigantiska proportioner.


Nej, det beklagliga består av att LO än en gång visar hur lite respekt dom har för enskilda medlemmars åsikter och att dom återigen missbrukar sin maktställning. Detta är något jag har berört förr, men det tål att upprepas: Som arbetare befinner man sig i beroendeställning till LO. Folk går med för att värna om sina rättigheter på jobbet, för att få en rättvis lön och bra arbetsvilkor. Folk går inte med och betalar flera hundra kronor i månaden för att få s-propaganda nertryckt i halsen.


Men tyvärr är det precis vad som sker, vilket den nya anti sd-kampanjen är ett bra exempel på. 4,1 % av LO:s medlemmar valde att rösta på SD i senaste valet, vilket är deras självklara demokratiska rätt att göra. Men det kan inte LO-pamparna acceptera. Så dom startar en kampanj mot det parti som tusentals av deras egna medlemmar valt att stödja, en kampanj som medlemmarna själva tvingas betala för.


Det finns bara ett ord för detta: Maktmissbruk. Lagligt och stadgeenligt maktmissbruk förvisso, men likväl maktmissbruk.


PS. På tal om LO, undrar vad som hände med Kommunals uteslutningsärende mot mig. Dom skulle ha fattat beslut i juni hette det. Nu är vi halvvägs in i juli och jag har fortfarande inte hört något.


Andra bloggar om: , , ,

söndag, juli 01, 2007

Rapport från verkligheten

Ännu en dag i "det nya Sverige":

Sex anhållna för dråpförsök


De skrev DÖD på hennes rygg

Här torterades Ann-Mari, 12