söndag, juli 30, 2006

Linda vill leka politiker

Det började med chefsekonomen Nils Lundgren (jl). Det fortsatte med egenföretagaren (?) Rickard Falkvinge (pp). Och nu vill även dokusåpa-kändisen Linda Rosing leka politiker.

Unika partiet heter det senaste tillskottet i kategorin ”fullständigt meningslösa partier som inte fyller någon som helst funktion”. Exakt vad partiet står för får vi inte veta. Inte mer än att de ska vara en röst för de utsatta i samhället". Linda har förvisso ingen som helst politisk erfarenhet. Men misströsta inte, till sin hjälp har partiledare Rosing en grupp personer med ”mycket stor politisk erfarenhet". Exakt var på den politiska kartan dessa människor kan tänkas komma ifrån tänker jag inte uttala mig om. Ryktet säger i alla fall en av dem är en avhoppad höjdare från Piratpartiet. Desto mer intressant är det att resonera om varför dom vill slå sig ihop med någon som Linda Rosing. Min gissning blir att dom misslyckats med att få några betydelsefulla positioner inom något av de etablerade partierna. Och för att stilla sin makthunger startar dom nu ett eget parti. Att dom inte har något nytt att tillföra den politiska debatten är förstås ett problem. Så vad ska man göra? Jo, man bjuder in en dokusåpa-kändis med stora bröst och ger henne partiledarposten. Givetvis är Linda inget annat än en marionettdocka, det begriper nog de flesta. Ja, de flesta utom Linda i alla fall.

Förhoppningsvis blir Unika partiet lika uppskattade bland väljarna som Piratpartiet, Feministiskt Initiativ och Junilistan.

lördag, juli 29, 2006

Dala-Demokraten spelar nazisterna i händerna

Borlänge kommun har fått sina elskåp nerklottrade med olagligt uppsatta affischer. Bakom affischerna står den nazistiska kamporganisationen Svenska Motståndsrörelsen, något som gjort kommunalrådet är bekymrat. Den regionala tidningen Dala-Demokraten har skrivit om händelsen, och väljer att publicera bilder av affischerna. Hänger ni med? SMR har alltså begått ett lagbrott genom att sätta upp affischer utan tillstånd. Och detta lagbrott belönas alltså nu av den lokala sosse-blaskan genom att man publicerar bilder av affischerna, och därmed exponerar deras budskap och deras Internetadress för en betydligt större publik än vad som annars skulle ha blivit fallet.


SMR-aktivisterna sitter nog och skrattar gott framför sina datorskärmar nu.


fredag, juli 28, 2006

Angående intervjun med mig i Expo

I och med att det är valår så har etablissemangets knähundar på stiftelsen Expo startat en granskning av Sverigedemokraternas avdelningar runt om i landet och deras kandidater. Någon granskning av den faktiska politiken har det givetvis inte varit tal om. Alla som är bekanta med Expos arbete vet hur det ser ut, och även nu är man sin vana trogen genom att dra upp enskilda kandidaters gamla domar, skulder eller förflutna i kontroversiella organisationer. Men när turen kom till SD-Varberg stötte man på patrull. Alla kandidater på listan var hederliga, skuldfria och saknade helt kopplingar till extrema organisationer. Nu lade nog Expo-redaktionen pannorna i djupa veck. Hur skulle man nu gå till väga för att sätta krokben för SD-Varberg? Att granska den faktiska politiken var ju som bekant inte något alternativ. Allt hopp tycktes vara förlorat när Kajsa Lindhof slutligen hittade en lösning. Hon ringde upp mig för en kort intervju. Jag tvekade först men lät mig till slut intervjuas. Några timmar senare dök följande artikel upp på Expos hemsida:


 • SD-toppnamn: Avrättning av statsministern – underhållning

 • Saken är alltså denna. Jag har läst en bok som heter Vedergällning. Jag tyckte boken var så pass bra att jag lade upp den som en av mina favoritböcker här på bloggen. Detta fick låtsasjournalisterna på Expo att slå klackarna i taket. Det förhåller sig så att boken ges ut av ett förlag som även saluför nazistisk litteratur, samt att boken innehåller grova våldskildraringar riktade mot politiker och invandrade gangsters. Hela intervjun och hela artikeln handlar om boken. Boken och absolut ingenting annat. Expo nöjer sig med att berätta att det är en fruktansvärt hemsk bok samt att jag tydligen gillar den. Vart dom vill komma med detta får vi aldrig veta. En gissning är att Expo vill ge intrycket att jag stödjer de handlingar som begås i boken. Att jag liksom övriga SD bara målat upp en demokratisk fasad, och egentligen mycket hellre skulle vilja röja runt i förorterna med pistol och handgranater. Under intervjun påpekade jag för Lindhof att jag även listat Animalfarm som en av mina favoritböcker, en bok som är skriven av socialisten George Orwell. Men det saknade tydligen relevans, med i artikeln kom det i alla fall inte. Är inte det lite märkligt, säg? För om jag blir nazist genom att jag gillar Vedergällning, så borde jag ju rimligtvis även bli kommunist då jag gillar Animalfarm. Eller?


  Egentligen vet jag inte riktigt vad jag förväntade mig, Expo är ju väl kända för sin skräpjournalistik. Om detta inte fört något annat positivt med sig så har jag i alla fall blivit en erfarenhet rikare. Nästa gång Expo ringer kommer jag slänga luren i örat på dem.


  PS. Expo ringde även upp andranamnet på kommunlistan Jörgen Pejle, och konfronterade honom med saker han skrivit på sin blogg. Men tydligen pratade Jörgen omkull dem, för något artikel har vi hittills inte sett skymten av.

  torsdag, juli 27, 2006

  Centrum mot rasism fjantar vidare

  Det statligt finansierade jippot Centrum mot rasism rullar vidare. Efter att ha misslyckats med att få rasistiska glassförsäljare på fall riktar man nu in sig på ett nytt mål: Rastiska bostadsannonser.

  Saken är alltså denna. Kristianstadsbladet har tagit in en bostadsannons där annonsören söker bostad i "ett område fritt från mångkultur och kriminalitet". Och nu ser Cmr rött. ”Antingen handlar det om en person som vill provocera med ett rasistiskt budskap och det ska man inte publicera. Den andra möjligheten är ett det är en knäppskalle.” säger informatören Jolin Boldt.


  Knäppskalle kan du vara själv Jolin! Det mesta troliga är väl ändå att personen i fråga faktiskt vill slippa kriminallitet och mångkultur. (Vilket i praktiken är samma sak.) Det är inget konstigt med det. Ärligt talat, vilken svensk vill bo i ett område som Rinkeby, Bergsjön eller Rosengård? Inte jag, inte våra riksdagspolitiker (dom bor i Nacka eller på Södermalm), möjligtvis kanske Jolin Boldt vill det. En eniro-sökning på hennes namn gav bara ett mobilnummer, ingen adress. Min intuition säger mig dock att hennes egen bosstad knappast ligg
  er i Fittja eller Tensta.


  Centrum mot rasism gör sannerligen rätt för sina statliga anslag, inte sant?

  Expressen:

 • Centrum mot rasism rasar mot bostadsannons


 • tisdag, juli 25, 2006

  Konsten att skruva i en glödlampa


  Hur många anarkister krävs det för att skruva i en glödlampa?
  Varenda jävla en!

  Hur många nyliberaler krävs det för att skruva i en glödlampa?
  Ingen. Om staten bara låter glödlampan vara ifred kommer den snart skruva i sig själv.

  Hur många Socialdemokrater krävs det för att skruva i en glödlampa?
  31. En som skruvar, 30 som arbetar på den nya glömlamps-myndigheten.

  Hur många nazister krävs det för att skruva i en glödlampa?
  Nazister använder inte glödlampor, dom tycker inte om att bli upplysta.

  Hur många Centrum mot rasism-anställda krävs det för att skruva i en glödlampa?
  Två. En som skruvar, en som skriver ett pressmeddelande om hur oroväckande få svarta glödlampor det finns i riksdagens sessionssal och storföretagens styrelserum.

  Hur många Piratpartister krävs det för att skruva i en glödlampa?
  "Vem behöver glödlampor? Datorns bleka sken är det enda ljus man behöver."

  Hur många Ung Vänster-aktivister krävs det för att skruva i en glödlampa?
  Fyra. En som skruvar, tre som håller bokbord om saken på närmaste högstadieskola.

  Hur många Stockholm Pride-deltagare krävs det för att skruva i en glödlampa?
  Ingen. Blotta åsynen av dem får glödlampan att skruva på sig.

  söndag, juli 23, 2006

  Ladda ner din egen *censur* öl!

  "En rolig anekdot från Arvikafestivalen var när det kom en figur från Piratpartiet till campen och delade ut lite Piratebaystickers till oss och drog lite propiracy-propaganda i ansiktet på oss. När vi snällt talat om för honom att vi tyckte att hans parti var ett skämt så såg han våran vattenhink fylld med öl och sa:
  –Åh, öl! Jag tar en.
  Han fick snabbt veta att han minsann kunde ladda ner sin egen öl på internet eller köpa sin egen. J-vla sätt asså!"

 • Tourette´z: J-vla pirater

 • Ett intressant möte

  Gårdagen spenderade jag och Jörgen i Halmstad. Dels för att hämta hem nytt, färskt valmaterial, men också för att understödja SD-Halmstad under hamnfesten Baltic Sail.

  Vi var inte direkt ensamma nere i hamnen. Såväl s, v, m, fp, c och spi fanns på plats för att ragga röster. Bortsett från sossarna som gav ballonger till barnen var intresset från besökarna svalt och valfunktionärerna såg ganska uttråkade ut där dom satt i sina tält. Vi Sverigedemokrater hade inget tält, utan stod mitt i gågatan och delade blad direkt i handen på folk. Detta visade sig mycket effektivt. Jag kan lova att vi nådde ut till fler väljare denna dag än något av de andra partierna. Jag försökte även ge blad till företrädarna för sossarna och spi när dom spatserade förbi, men det var dom inte intresserade av.


  En av Moderaternas företrädare, en ung man med invandrarbakgrund tog däremot emot bladet och satte sig i sitt tält för att läsa det. Efter några minuter kom han tillbaka och inledde en konversation med oss. Han pekade på ett av styckena på bladet och sa att den punkten höll han med om… och så den punkten… och även den punkten. Till slut visade det sig att han faktiskt höll med om precis allting som stod på bladet. Innan jag fick skynda vidare med utdelningarna önskade han oss lycka till i valet och sade sig hoppas att vi skulle ta oss in i riksdagen så att det skulle bli en högermajoritet och ett slut på det socialdemokratiska styret.


  Ett mycket roligt möte alltså. Trots att det officiellt råder total enighet om fortsatt invandring och mångkultur inom etablissemanget är det långt ifrån alla som stödjer den officiella linjen. Dessa gör än så länge inte så mycket väsen av sig. Men var så säker, den dag SD spränger 4 %-spärren kommer dessa människor inte längre sitta tysta.
  Dessutom bekräftade mötet ett intryck jag burit med mig sedan tidigare. Nämligen att kristna Iranier, som den här killen nu var, överlag är folk med sunda åsikter och som inte sällan sympatiserar med SD. Detta är egentligen inte alls särskilt konstigt. Dom vet hur det är att leva under det islamiska oket, och känner med all rätt oro över svenska politikers fjäsk för Islam.


  Kristna Iranier – Ge oss era röster i höst.

  Lilly Näslund - back in action

  "Vänsterpartisten Lilly Näslund, 23, har tagits av polis - igen. Iförd handbojor släpades hon bort från Israels ambassad. ... 1 maj anhölls Lilly Näslund misstänkt för våldsamt upplopp och våld mot tjänsteman efter det att Reclaim the citys demonstration spårat ur på Sergelgatan i Stockholm. Detta sedan hon kastat en stol på polisen."

  Expressen:
 • Här grips hon igen...

 • Läs även:
 • Lilly Näslund och vänsterns sanna ansikte
 • torsdag, juli 20, 2006

  Ung vänster gråter krokodiltårar

  Ung vänsters medlemmar blir ofta utsatta för hot. Det berättar förbundsombudsmannen Björn Grahn för Sveriges radio. Detta är givetvis tråkigt. Hot mot politiker är inte acceptabelt och utgör ytterst ett hot mot demokratin då det skrämmer människor till tystnad. Dock kan jag inte okritiskt svälja allt Grahn säger. För kan ni gissa vilka han påstår ligger bakom hoten? Jo, just det, Sverigedemokrater. Om så är fallet är det oroväckande, lyckligtvis så är det inte sant. Jag känner inte till en enda sådan dom, eller ens något åtal för den delen. Förra gången någon liknande anklagelse framfördes var det sosse-bloggaren Kalle Larsson som hävdade att han ”vid samtliga kontakter med Sverigedemokrater … blivit hotad och/eller förföljd av aktivister inom SD.” En anklagelse så bisarr att inte ens hans egna kollegor på LO ung bloggen trodde honom.

  Vidare ska det nämnas att Ung Vänster själva inte är några dunungar, snare är dom de politiska finrummens värsta gangsters. Man gör sig regelbundet skyldiga till allt från skadegörelse genom att klottra ner busskurer och elskåp till grova kränkningar av motståndares demokratiska rättigheter, genom olagliga motdemonstrationer där man genom blockader och oljud försöker förhindra motståndarnas åsikter att nå ut.

  ”Vi är demokratisk organisation” hävdar Björn Grahn. Jo visst är ni det, i alla fall enligt den gamla öststats-definitionen. Där lät man ju inte den älskade socialistiska demokratin besväras av petitesser som yttrandefrihet och allmänna val.

  onsdag, juli 19, 2006

  Stig Bergling har hittat hem

  -Landsförrädare och kommunister, hand i hand

  Vänsterpartiet har fått en ny kamrat med i leden, landsförrädaren Stig Bergling. Inte något konstigt i det. Fähunden Bergling var som bekant spion åt den Sovjetiska diktaturen, samma diktatur som dåtidens Vänsterpartister höjde till skyarna. Frågan är väl snarare varför han inte löst medlemskap förr?

  Vänsterpartiet säger vara goda demokrater, men om man ska tro Bergling själv har ingen av de Vänsterpartister han talat med haft något emot att dela säng med Stalins medlöpare. Jag har bara fått positiva reaktioner från de medlemmar som jag har träffat. berättar han i Expressen.

  Jag hoppas att Bergling kommer att trivas med sina nya kamrater.Jag hoppas också att denna incident kommer få den svenska väljarkåren att en gång för alla förpassa detta kommunistiska och landsförrädiska parti ut ur riksdagen.

  Läs mer här.

  torsdag, juli 13, 2006

  Invandrare diskriminerar svenskar

  "Personer med utländsk bakgrund ger uttryck för negativ diskriminering gentemot dem med inhemsk bakgrund i ungefär lika stor omfattning som den kända motsatta diskrimineringen."

  Dagens Nyheter:
 • "Myt att inte invandrare diskriminerar svenskar"

  Hittills har det varit misstänkt tyst från alla "antirasister" om den här debattartikeln.
 • onsdag, juli 12, 2006

  Taskig lön - Facket kan inget göra

  Egentligen hör väl det här inlägget hemma på den personliga bloggen. Men med tanke på mina tidigare skriver om LO publicerar jag det här istället.

  Grejen är alltså denna. Igår pratade jag med en av de andra vikarierna på jobbet om våra löner. Och gissa vad? Hon tjänar 1300 kr mer än mig varje månad. Vi har samma utbildning, samma ansvar och samma delegeringar. Det enda övertaget hon har över mig är att hon är ett år äldre. Dock så är hon ute och reser mycket, medan jag enbart jobbar, jobbar, jobbar. Så mer erfarenhet tror jag inte hon har.

  Och idag läste jag den här artikeln i Expressen. Ett sammanträffande?

  Inte heller jag får någon hjälp av facket. När jag efter att ha betalt min fackliga avgift i tre år ber om hjälp för första gången finns det inget dom kan göra säger de. Är jag missnöjd får jag vänta tills nästa år eller förhandla med chefen på egen hand. Fantastiskt, inte sant? Kommunal är duktiga på att ta ställning i diverse sakpolitiska frågor som inte rör arbetsrätt, att ge ut tidningar med matrecept och filmrecensioner samt att göra narr av folk med ”fel” åsikter. Men att ge sina medlemmar rättvisa löner, det klarar man uppenbarligen inte av.

  Men tro mig Kommunal, när mitt kontakt ska förnyas 1 September så kommer jag driva frågan vidare på egen hand. Får jag inte den lön jag förtjänar så är det åter dags att börja skriva jobbansökningar.

  måndag, juli 10, 2006

  Har du hört historien om Linda-Marianne?

  Har Du hört historien om Linda-Marianne?
  Hon skulle fyllt 83 i höst, men dog för egen hand.
  Hon hade fostrat fyra barn och slet från morgon till kväll,
  men hon älskade Gud och fosterland och hade inte tid för gnäll.

  Hon sa till sina vänner "Det är min stora tröst,
  att Sverige nu tar hand om mig på min ålders höst.
  Jag har försökt att vara både god och fosterländsk.
  Jag har betalat skatten min och är glad att jag är svensk."

  Men så i juli förra året när hon skulle plocka svamp,
  kände hon i bröstet en väldigt otäck kramp.
  Hon ringde till sin doktor men han sa det måste du förstå,
  att inget sjukhus i landet lägger in nån på 82.

  Hon sa till sina vänner…

  "Då får jag tacka då" sa Linda-Marianne.
  Hon grät en skvätt och tänkte på sitt barndomsland.
  På allt hon hade offrat, på allt hon hade gett.
  Men hon tänkte, dom som har makten, dom har säkert rätt.

  Hon sa till sina vänner…

  Hon tog sin bästa klänning och gick till havet ner.
  Hon störtade sig från klippan ut men lämnade kvar ett brev.
  ”Jag har alltid tjänat Sverige, så det lilla jag har kvar,
  skänker jag till konungen som tack för forna dar.”

  "En slösaktig partiledare"

  Saxat från Krossa Piratpartiet:

  "Rickard Falkvinge älskar det goda livet; vällagad mat, exklusiva viner, femstjärnig cognac och kubanska cigarrer. Inget fel i det, men varför påstår han att piratpartiet saknar sugardaddy och bara lever på de små bidragen?

  Det är ju inte som om Falkis står för sina egna kostnader. Som nu i Almedalen: Falkis och viceledaren Engström åker dit helt oplanerat för att mingla med de vackra människorna i eliten. Väl på Gotland gör man inte som högerbröderna i sverigedemokraterna och slår tält på en enkel campingplats några kilometer norr om Visby. Nej, istället hyr man sig ett helt radhus i Visby, och det för en hel vecka.

  Försök vara sparsam, Falkis. Då kanske du kan öka bidragen från dina fattigare partimedlemmar!"

  Får en glass heta "Negerkyss"?


  Expressens läsare är uppenbarligen inte något vidare positiva till politiskt korrekt fjanteri.

 • Får en glass heta "Negerkyss"?

 • söndag, juli 09, 2006

  Centerpartiet: Fördubbla invandringen

  Svenska Dagbladet:
 • Centern vill fördubbla invandringen

 • Det är ju knappt att man tror att det är sant. Fördubblad invandring? Nordens i särklass liberalaste invandringspolitik är tydligen inte extrem nog. Har Maud tappat förståndet eller är det här Centerns sätt att kompensera för att man inte har några invandrare på sina valsedlar?

  Centerpartiet och den övriga alliansen är duktiga på att kritisera regeringens misslyckade integrationspolitik, men tror dom verkligen att dom skulle kunna göra bättre ifrån sig samtidigt som invandringen fördubblas? Ärligt talat tror jag inte det, problemet är att dom inte bryr sig. Just att bortse från konsekvenserna av sin politik är något som går som en röd tråd genom alla invandringsliberalers sinnen. Det enda som tycks spela någon roll är att man är trogen mot de idéer man anser vara moraliskt riktiga. ”Sverige tillhör alla”, ”Folk ska få bo var dom vill”, ni vet hur det låter. Att konsekvenserna av detta tänkande blir försämrad välfärd och ökad brottslighet tror jag visserligen inte att invandringsliberalerna tycker är positivt, men faktum kvarstår, det är ett pris dom gladeligen betalar. Behovet av en motkraft i riksdagen är tydligare än någonsin förr.

  Centerpartiet tycker inte att välfärd och trygga gator är frågor värda att prioritera.

  lördag, juli 08, 2006

  Kasta tomater på en Sverigedemokrat!

  Under Almedalsveckan gav SD sina motståndare en chans att utan repressalier få kasta ägg på en partiföreträdare. Enda kravet var att man lyckades svara rätt på några frågor, något som visade sig vara ganska svårt, inte en enda person fick tillräckligt många rätt i frågesporten. Läs mer om det här.
  Men misströsta inte. Några ägg har jag tyvärr inte, men väl tomater. Välj ut en företrädare här nedan och få utlopp för all din vrede!
  Mycket nöje.


 • Jimmie Åkesson
 • Jonas Åkerlund
 • Björn Söder
 • Erik Hellsborn
 • Insändare: Opålitliga källor

  Min insändare "Vi är inte främlingsfientliga" publicerades idag i HN, dock ej i nätupplagan. Under min insändare fanns även ett svar från Krister Svahn med, där han hänvisade till Centrum mot rasism och stiftelsen Expo. Jag tyckte att HN:s läsare förtjänade att få veta lite mer om dessa källor så jag skickade iväg följande svar:

  Opålitliga källor

  Replik till Krister Svahn, HN 8 juli.

  Jag tackar Krister Svahn för hans svar på min insändare. Jag har dock ett par saker att påpeka gällande de källor Svahn använt sig av när han grundat sin uppfattning om Sverigedemokraterna.

  Han hänvisar till Centrum mot rasism. De flesta av HN:s läsare kommer nog ihåg Cmr som förra sommaren blev fullständigt utskrattade efter att ha anklagat GB glass för rasism efter att de döpt en av sina nya glassar till ”Nogger black”. Att ett gäng konspiratoriska glassjägare tycker att mitt parti är främlingsfientligt kan jag nog leva med.

  Cmr är lätta att skratta åt, det är däremot inte den andra källan som Svahn hänvisar till, stiftelsen Expo. Genom åren har ett antal minst sagt tvivelaktiga personer figurerat inom stiftelsen, som parallellt med sitt arbete på Expo varit verksamma i våldsamma grupper på den yttersta vänsterkanten. Så sent som för två veckor sedan blev vi påminda om detta. I flera tidningar skrevs det att en känd samhällsdebattör gripits av polis efter att ha försökt tända eld på sin ex-sambos lägenhet. Denne samhällsdebattör var ingen mindre än Tobias Hübinette, Expos grundare! Och det var ingalunda Hübinettes första kontakt med rättsväsendet. Tidigare har han bl.a. blivit dömt för att ha vandaliserat en kyrka och skickat hotbrev till politiska motståndare. Han har även gett uttryck för minst sagt motsägelsefulla åsikter för en påstådd antirasist. I tidningen Creol (1/96) skrev Hübinette, som själv är adopterad från Korea:
  Att känna eller t.o.m. tycka att den vita rasen är underlägsen på alla upptänkliga plan är naturligt med tanke på dess historia och nuvarande handlingar. Låt den vita rasens västerland gå under i blod och lidande.”
  Nu kanske HN:s läsare tycker att jag är ute på tunn is när jag drar upp en enskild persons göranden och håller det emot hela stiftelsen, men faktum är att jag endast använder mig av Expos egna arbetsmetoder. Dessa går ut på att dra upp gamla domar och eller uttalanden från medlemmar i Sverigedemokraterna för att sedan använda de för att svartmåla hela partiet. Ingen seriös journalistik således, men tyvärr är det alltför ofta journalister i seriösa nyhetstidningar använder sig av Expo som källa, vilket inte minst Krister Svahn ger prov på.

  Vad Centrum mot rasism och Expo har gemensamt är att dom till stor del är finansierade av staten, dom är avlönade av riksdagspartierna för att smutskasta Sverigedemokraterna och andra grupper som ifrågasätter den förda invandringspolitiken. Med den bakgrunden känns deras påståenden ungefär lika tillförlitliga som en rapport om rökningens effekt på hälsan framtagen av tobakslobbyn.

  Erik Hellsborn, Kommunfullmäktigekandidat för Sverigedemokraterna i Varberg

  Hm... Den blev nog lite väl lång. Tveksamt om den kommer tas med.

  torsdag, juli 06, 2006

  Affisch: "Har du fått nog än svenne?"


  Eventuella likheter med gamla Miljöpartistiska affischer är rena tillfälligheter.

  Affisch: "Arbete och trygghet åt alla"


  Eventuella likheter med gamla Socialdemokratiska affischer är rena tillfälligheter.

  Affisch: "För frihet och trygghet"


  Eventuella likheter med gamla Centerpartistiska affischer är rena tillfälligheter.

  Affisch: "Varken Sovjetstjärna eller Hakekors"


  Eventuella likheter med gamla Socialdemokratiska affischer är rena tillfälligheter.

  måndag, juli 03, 2006

  Islam och nazismen


  Hittade den här bilden på bloggen Jihad i Malmö. Den föreställer medlemmar i det Palestinska regeringspartiet Hamas, och mycket riktigt är det en Hitlerhälsning dom gör. Chockerande? Nej faktiskt inte.

  Nazismen och Islam har en lång vänskap bakom sig som började redan på Hitlers tid. En av Adolf Hitlers trognaste supportrar var Amin al-Husaini, högste ledare för det muslimska rådet i det område som idag är Palestina. Nazisternas vänskap med islamister tog sig bl.a. uttryck i muslimska SS-soldater. I.Frankrike och Jugoslavien fanns det t.o.m. hela SS-förband med uteslutande muslimska medlemmar. Nu är andra världskriget över och Hitler borta, men vänskapen tycks leva kvar än idag. I flera länder i arabvärlden ligger Mein Kampf högt på försäljningslistorna och här hemma i Sverige är Ahmed Rami en populär föreläsare hos Nationalsocialistisk Front (nsf). Och det finns många fler exempel.

  Dagens svenska politiker fördömer med all rätt nazismen. Samtidigt förekommer ingen kritik mot Islam. Politiskt korrekt hyckleri när det är som bäst.

  (För den som vill läsa mer om ämnet rekommenderas artikeln ”Islam och nazismen” i SD-Kuriren nr. 61.)

  Allt fler väljer bort facket - Jippie!

  Saxat från DN:
  Allt fler väljer bort medlemskap i facket och ansluter sig bara till a-kassan. Var femte medlem i a-kassan saknar anslutning till fackförbund, rapporterar Sveriges Radios Ekoredaktion.

  Detta är positivt. I grund och botten har jag visserligen inget emot idén med fackföreningar, men med tanke på hur LO missbrukar sin maktposition kan man inte annat än glädjas när det går dåligt för dem. Vill ni få ett stopp på medlemsraset, LO? Då ger jag er följande råd.

  1. Ni är en fackförening. Folk löser medlemskap för att få hjälp i arbetsrelaterade frågor, sluta engagera er i saker som inte har med det att göra.
  2. En majoritet av erat fotfolk är inte socialdemokrater. Bryt alla band till Socialdemokratin och sluta diskriminera medlemmar med ”fel” partitillhörighet.

  Lyd dessa råd och jag garanterar er att den negativa trenden bryts.

  söndag, juli 02, 2006

  "Sveriges 20 mest jagade"

  Aftonbladet visar upp Sveriges 20 farligaste brottslingar som är på rymmen. Kommentarer är överflödiga.

 • Sveriges 20 mest jagade

 • lördag, juli 01, 2006

  Kalle Anka: Nej till mångkultur

  Carl-Magnus "Kalle" Anka är ju som bekant en ganska arg anka. Listan på saker som gör honom arg kan göras lång, men visste du att en av sakerna på listan är mångkultur? Tur för Kalle att Ankeborg inte ligger i Sverige.

 • Bäbä tar över

 • (Tack till Johan Björnsson för tipset)