tisdag, november 29, 2005

Vila i frid Sven-Olle

En stor kämpe och förebild har lämnat oss. Efter flera år med dåligt hjärta insomnade Sven-Olle Olsson så fredagen 25/11, 76 år gammal. Sven-Olle blev rikskänd när han 1987 i egenskap av centerman i Sjöbo kommunfullmäktige lyckades driva igenom en folkomröstning om så kallat ”flyktingmottagande” i kommunen, en omröstning som Nej-sidan med Sven-Olle i spetsen vann överlägset. Detta sågs inte med blida ögon av hans motståndare, däribland centerledaren Olof Johansson som kallade Sven-Olle och hans kamrater för ”Bruna löss” och valde att kasta ut dem ur partiet. Sven-Olle hängde dock inte läpp utan bildade ett eget parti. Efter nästa kommunval var Sjöbopartiet störst i kommunen och Sven-Olle satt som kommunalråd. Sven-Olle fortsatte som kommunpolitiker fram tills 2002 då hans dåliga hjärta tvingade honom att trappa ner. Men även Sven-Olles hjärta var inte längre så starkt som förr, så hade vilja inte förlorat sin kraft. Detta visades tydligt prov på när Sven-Olle samma år löste medlemskap i Sverigedemokraterna och kandiderade till riksdagen för partiet, dock på en plats så pass långt ner att han inte riskerade att bli invald. Två år senare kandiderade han även till Europaparlamentet för SD. Sven-Olle visade sig vara mycket populär bland väljarna och fick ett stort antal personröster i båda valen. Medverkan i EP-valet blev hans sista betydelsefulla politiska insats.

Nu är Sven-Olle borta och saknaden är hos många stor. Även om jag tyvärr aldrig fick möjligheten att träffa honom personligen är jag väl medveten om hans insatser och känner den allra största respekt för honom. Sven-Olle visade att det är möjligt att utmana det politiska etablissemanget och gå segrande ur striden, därmed är han en förebild och inspirationskälla för nationalister över hela vårt land. Men även om han nu är borta lever hans anda vidare. Det bästa sättet att hedra honom är att fortsätta att verka i hans anda. Att arbeta för att hans visioner blir verklighet, inte bara i Sjöbo, inte bara i Skåne, utan i hela Sverige.

Vila i frid Sven-Olle.

fredag, november 25, 2005

Ny insändare i HN

Fick in en ny insändare i HN idag.
Den här gången kastar jag mig in i debatten om försvarets vara eller icke vara.

 • Försvaret är en försäkring

 • onsdag, november 23, 2005

  Fackligt angrepp på SD

  Det är inte alltid roligt att vara Sverigedemokrat och samtidigt vara ansluten till LO. Inte bara förnekas man att inneha uppdrag, nyligen blev en medlem till och med utesluten ur sitt förbund, Transport. Över huvud taget får man finna sig i att bli bespottad, baktalad och behandlad som mindre värd än övriga medlemmar. Resonemanget brukar vara att SD:s åsikter inte stämmer överrens med LO:s. Enligt mig beror det nog mest på att LO lägger sig i frågor som egentligen inte angår ett fackförbund. När en vanlig arbetare går med i facket är det för att han vill värna om sin trygghet på jobbet, att det förhåller sig så begriper vem som helst. Trots detta sitter Wanja Lundby-Wedin och hennes underhuggare med händerna för öronen och försöker intala sig själva att det är deras plikt att hylla mångkulturen och att man inte kan sköta ett uppdrag i förbundet om man inte ”har hjärtat till vänster”.

  I dagarna var det på nytt dags för sossemaffian att gå till attack mot dem som har fräckheten tänka självständigt. Gerado Berrios, förtroendevald i Seko gick i en debattartikel till angrepp mot vad han kallade ”rasism och främlingsfientlighet”. Mestadels var det samma gamla struntprat vi hört 100 gånger innan, men ett stycke fick mig verkligen att reagera:

  Att organisationer såsom Sverigedemokraterna, Nationaldemokraterna, Nationalsocialistisk front, och Nationell Ungdom misshandlar och trakasserar till exempel människor som arbetar inom kollektivtrafiken, blir sällan del av nyhetsrapporteringen.

  De skyldiga till misshandeln av busschaufförer och stenkastningen mot bussar i samband med körningar i mångkulturella problemområden är alltså gäng av våldsamma Sverigedemokrater! Värre lögn har jag nog aldrig hört, inte ens från AFA eller Expo. En förklaring var ju givetvis på sin plats så jag letade upp Gerados telefonnummer och ringde upp honom. Det tog lite tid men till slut lyckades jag i alla fall få tag i honom. Han försvarade sig med att SD har otrevliga attityder och att vi därigenom uppmuntrar till våld mot invandrare och homosexuella. Jag gjorde klart för honom att SD helt tar avstånd från all form av våld, något som lämnade honom svarslös. Min ursprungliga fråga, d.v.s. om han hade några som helst belägg för sitt påstående om våldsamma SD:are uteblev också. Innan vi avslutade vårt samtal bad han mig upprepa mitt efternamn samt uppge vilket fackförbund jag var medlem i. Antagligen för att vidta någon åtgärd för att få uppkäftigt fotfolk att tiga. Om jag varit medlem i Seko hade nog en uteslutning varit att vänta. Nu är jag istället Kommunalare så om någon disciplinåtgärd blir aktuell är inte lika säkert, och även om så blir fallet kan jag lova att jag inte kommer fälla några tårar.

  Om någon bör uteslutas så är det egentligen Gerado. Hans uttalanden är kränkande för alla LO-anslutna som antigen är medlemmar i eller sympatiserar med SD. Om Gerado ska stanna är det minsta man kan begära att han drar tillbaka sin artikel och ber SD om ursäkt.

  måndag, november 14, 2005

  Upprop mot homovälsignelse

  Svenska kyrkan är nog i det närmaste unik i världen. Detta i avseendet att det inte är kristna som styr dess utveckling utan ett kyrkomöte som till stor del består av ateistiska politiker. Politiker vars främsta lojalitet är till den politiska korrektheten och inte till Gud. Till följd av detta fattas det också beslut som annars skulle vara otänkbara. Senast i raden är beslutet om välsignelse för samkönade par.
  Det var dock inte alla som fann sig i detta. Prästen Yngve Kalin startade ett upprop mot beslutet, hittills har över 800 präster skrivit på. Nu i veckan startades ytterligare ett upprop. Budskapet är det samma men här har alla, inte bara präster möjlighet att skriva på. Jag uppmanar alla mina läsare att skriva på detta upprop. Om inte för att ni sympatiserar med uppropet så för att skicka ett budskap till de makthungriga ateisterna i kyrkomötet: Lämna kyrkan ifred!

 • http://deklaration.extra.nu/

 • lördag, november 12, 2005

  Jinge – Lögner och censur

  När jag först började med politisk bloggning lovade jag mig själv att inte sitta och klaga på andra bloggare. Min blogg skulle handla om viktiga saker ute i den riktiga världen. Idag bryter jag mot detta löfte för första gången. Detta beror på att det är en välbesökt blogg som når ut till många människor och därför inte bör få stå oemotsagd.

  Det handlar om en sida vid namn ”Jinges webb- och fotoblogg”. (Nej, jag tänker inte hedra honom med en länk.) Jinge är en vänstervriden kille, eller förresten, en vänstervriden gubbe. Det första man reagerar på när man kommer till hans blogg är frånvaron av vettiga slutsatser och logiskt tänkande. Jinge tycks i sitt huvud kunna förvränga nästan vad som helst till ett bevis för att han alltid har rätt. Det stannar dock inte där, rena lögner förekommer också nästan dagligen. Hans favorit-hatobjekt är inte helt oväntat Sverigedemokraterna. Genom ”kommentera”-funktion har jag försökt föra debatt med honom på ämnet SD. Ibland får mina kommentarer ligga kvar, men när dom blir allt för svåra att bemöta är Jinge snabb på delete-knappen. Detta har upprepats så sent som idag och det är det som motiverat mig att skriva den här artikeln. Jinge hävdade med hjälp av statistik från SD-hatarna på tidningen Expo att det inom SD:s ledning fanns en utbredd kriminallitet. Jag svarade genast att detta inte stämde och bifogade en länk till artikeln Att kasta sten i glashus där Expos påstådda bevis mals ner. Jinge raderade omgående mitt inlägg och motiverade detta med att han inte tillåter länkning till ”nazianstuckna” sajter. Jag kopierade då artikeln, lade upp den på en annan sajt och länkade dit. Inlägget raderades utan motivering. Jag frågade varför jag blivit raderad denna gång, men även det inlägget raderades utan motiv.

  Därmed står det mer eller mindre klart att Jinge är en ohederlig person som med censur försöker rensa bort dem hotar att avslöja hans medvetna lögner. Antingen det eller så tycker han faktiskt att Imageschak är en ”nazianstruken” sajt.

  fredag, november 11, 2005

  Pekgul flyr från mångkulturen

  Att Socialdemokraterna höjer mångkulturen till skyarna är ingen hemlighet. Ej heller att de Socialdemokratiska topparna, i likhet med de flesta infödda svenskar helst inte vill bo i något mångkulturellt område. Den som har råd flyttar bort från mångkulturen och bosätter sig hellre i… låt oss säga Sörmland, på något trevligt gods eller liknande. Fram tills nu fanns det dock i alla fall en toppsosse kvar i det paradis som Olof Palme och hans efterträdare bestämt sig för att tvinga på resten av folket. Hon är emellertid inte svensk. Jag talar om Nalin Pekgul, muslimsk invandrare och ledamot av partistyrelsen, bosatt i multikultighettot Tensta.

  Men nu verkar till och med Nalin ha fått nog. Den muslimska fundamentalismen är visst inte så trevlig att ha runt knuten. Att sedan hitta en skottskadad kille vid ytterdörren ökar inte direkt på trivseln.

  Kära Socialdemokrater, sluta hyckla. Att tala sig varm för invandring, mångkultur och integration för att sedan ta bilen hem till herrgården eller det helsvenska villaområdet är allt annat än ärligt. Det är hög tid att ni börjar leva som ni lär. Persson, Nuder och ni andra, skaffa en hyresrätt i Rinkeby. Då kan ni uppleva er älskade mångfald på första parkett. Alternativt bor ni kvar där ni bor nu, men då bör ni också ta bladet från munnen och erkänna vad vi nationalister sagt i alla år: Mångkultur och invandring är inte något positivt. Verkligen, verkligen inte.

  * S-toppen törs inte bo kvar i förorten

  söndag, november 06, 2005

  SD-möte i Varberg

  Har nyss sagt adjö till ett antal partikamrater efter det partimöte vi hållit under eftermiddagen. Hade skickat ut ganska många inbjudningar men resultatet var tyvärr lite klent. Det var en liten, men mycket positiv skara Sverigevänner som samlats denna regniga söndag. Medan kaffe och kakor intogs talade vi om samhällets problem, utbytte erfarenheter om det mångkulturella Sverige och diskuterade vad vi som parti behövde göra för att få till en förändring.

  SD-Varberg har det senaste året haft en positiv medlemsutveckling och idag står vi starkare än någonsin förr. Efter dagens möte växte vi ytterligare då en sympatisör bestämde sig för att lösa medlemskap och garanterade att hans bror skulle göra det samma. En annan rolig detalj var att det visade sig att en av våra medlemmar jag inte träffat innan var adopterad från ett utomeuropeiskt land. Hur ska de lokala ”antirasisterna” handskas med detta obekväma faktum?

  Vi ökar nu takten inför nästa års riksdagsval och kommer att arrangera gemensamma utdelningar av våra regionala flygblad. Till vintern kommer vi att hålla nya möten och diskutera vår kandidatur till kommunfullmäktige, där jag räknar med minst ett mandat. Framtiden ser ljus ut för SD-Varberg.

  fredag, november 04, 2005

  Idag Paris, imorgon Stockholm

  Mina trogna läsare minns kanske att jag i september skrev om invandrarkravallerna i Södertälje samt att jag varnade för att det i framtiden riskerade att bli ännu värre. Vad jag talade om då kan vi idag se exempel på i Paris som flera nätter i sträck skakats av omfattande kravaller i ett flertal förorter. En polisstation har ockuperats av huliganerna, och medan det skjuts skarpt mot kravallutrustad polis mörkas himlen av röken från hundratals utbrända bilvrak . Några dödsfall finns det inte rapporterade, inte ännu i alla fall.

  Tidningarnas telegrambyrå (tt) skriver att det är ungdomsgäng som ligger bakom kravallerna. Detta stämmer inte. Huliganernas gemensamma nämnare är inte deras ålder utan deras bakgrund. Det handlar nämligen uteslutande om muslimska invandrare, främst från arabvärlden och Nordafrika. Likheten med Södertäljekravallerna är uppenbar även om det i Södertälje handlade om kristna(?) Syrianer. Även de bakomliggande motiven är likartade, polisen har ansetts agera fel. I Södertälje bestod felet i att försöka gripa en våldsman som tillsammans med sina landsmän trakasserat och misshandlat två svenska flickor. I Paris bestod det i att jaga två misstänka brottslingar som avled efter att ha försökt fly över ett elstängsel. Och båda fallen resulterade som sagt i upplopp, kravaller och våld.

  Givetvis var händelserna i Södertälje inte på långa vägar lika omfattande som de i Paris, men som jag skrev redan i rubriken ”Idag Paris, imorgon Stockholm”. Förtjänar inte kommande svenska generationer något bättre?

  Läs mer:
  Björn Söder:Resultatet av mångkulturell politik demonstreras i Paris
  Weine Berg: Paris brinner!

  torsdag, november 03, 2005

  Skattepengar till Islamic center?

  Få har väl missat det attentat som Islamic center i Malmö drabbades av för ett par veckor sedan. I dagarna anlände landsfader Persson till platsen för att fiska röster. Persson fördömde attentatet. Det är givetvis helt riktigt. Den här sortens beteende är inte acceptabelt, det håller jag med om. Man kan givetvis fråga sig var Persson hållit hus efter alla attentat som drabbat Sverigedemokrater, men det får vi ta en annan gång. Vad som är mer intressant är ett av Perssons uttalanden.

  De är ju hårt trängda av de här attentaten och försäkringarna täcker inte allt. De är utlämnade, och jag tycker inte att vi ska lämna dem ensamma, utan undersöka vad vi kan göra för att stötta dem.

  Hur ska detta tolkas? Jag kan se två tolkningar.

  1. Reparationerna ska betalas med svenska skattemedel.
  2. Reparationerna ska betalas ur SAP:s partikassa.

  Om det är tolkning två som är den korrekta har jag givetvis inget att anmärka, dock så är det mer troligt att det är tolkning ett som är den korrekta. Med andra ord ska notan för reparationen av muslimernas segregationspalats skickas till det svenska folket. Frågan är hur intresserade svenskarna är av detta. Färska siffror från Integrationsverket visar bland annat att fyra av tio är emot moskébyggen i Sverige, sex av tio kan inte tänka sig att flytta till ett område med många muslimer och sju av tio anser inte att muslimska värderingar är förenliga med svenska.

  Anklaga mig för att ha förutfattade meningar om ni vill men jag känner mig ganska säker på att de flesta svenskar håller med mig när jag säger att muslimer gott kan betala själva. Så vitt jag vet har Sossarna aldrig varit något vidare frikostiga när satanister bränt ner kyrkor så varför starta nu?

  Om vi ska se något positivt i Perssons agerande får det väl bli att den redan innan minimala risken för terrorattentat nu bör vara helt borta. Usama och hans grabbar lär nog se Göran som en av deras viktigaste allierade i Europa.

 • Integrationsverkets siffror