fredag, september 30, 2005

SD-sånger

I forumet på http://www.ungsvenskarna.se har det i dagarna diskuterats Sverigedemokratiska sånger. Två utav dessa tycker jag är så pass bra att jag återger texterna här i bloggen.

Låt dem gå på
(Melodi: Edvard Perssons visa med samma namn)

Låt oss sjunga en visa i klaraste dur,
en som värnar om Sverige och svenskars kultur.
Kanhända det retar en del,
men i så fall är det deras eget fel.

Ung Vänster och AFA de rustar för strid,
för där hjärnan tar slut där tar nävarna vid.
Men låt dem gå på, vi klarar oss nog ändå.
Ja låt dem gå på, vi klarar oss nog ändå.

Att stå upp för Sverige vårt motto är,
mot storslagna segrar tillsammans det bär.
Kanhända det retar en del,
men i så fall är det deras eget fel.

Stieg Larsson på Expo han sprider sin bann,
med lögnen som vapen, en falsk sagesman.
Men låt dem gå på, vi klarar oss nog ändå.
Ja låt dem gå på, vi klarar oss nog ändå.

Med omtanke, trygghet och stolt tradition,
vi värnar vår älskade svenska nation.
Kanhända det retar en del,
men i så fall är det deras eget fel.

Lars Stjernkvist och Måna de vägrar debatt,
Och Persson han lismar, som en apekatt.
Men låt dem gå på, vi klarar oss nog ändå.
Ja låt dem gå på, vi klarar oss nog ändå.


Ungsvensk kampsång
(Melodi: Vi gå över daggstänkta berg)

Kamrater! Kamrater!
Här kvädes en sång,
för landet och för friheten vi ärvde en gång.
För folket och vår fana,
Hör hur sången den dig mana:
Upp till kamp för vår ungsvenska sak, fallera.

Var ungsvensk! Var ungsvensk!
Det stormar på land,
Nu makten över jorden bringats främmande hand.
Vi vägrar att förslavas
Detta välde skall begravas
Liksom fäder vi går till försvar, fallera.

Se framåt! Se framåt!
Det kommer en tid,
Då segersången ljuder, vi kan leva i frid.
Då landet åter vunnet,
Ondskans röda är försvunnet
Kom, slut upp i vårt stolta förbund, fallera.

måndag, september 19, 2005

Segern är vår!

Idag är jag glad, riktigt glad. Anledningen är givetvis resultatet i gårdagens kyrkoval, där kyrkans konservativa krafter stärkte sin ställning. Den nystartade nomineringsgruppen Frimodig kyrka stormade in i kyrkomötet med buller och bång och knep inte mindre än 7 mandat. Detta är positivt men det verkliga glädjeämnet är förstås Sverigedemokraternas uppgång. SD dubblade sitt inflytande från 2 mandat till 4. Detta trots omfattade hets och smutskastning från övriga partier, inte minst Socialdemokraterna.

Sossarna ja, partiet som gick till val utan någon egen politik och vars enda argument var att man skulle rösta på dem för att inte SD eller Frimodig kyrka skulle få något inflytande. Till sin hjälp hade man inte bara en egen valbudget på 600 000 kronor utan dessutom massiv uppbackning av både LO och SSU. De senare tryckte upp ett flygblad i inte mindre än en miljon exemplar med det enkla budskapet: ”Stoppa SD”. Nu när rösterna är räknade kan vi konstatera att Sossarnas valkampanj slutat i ett riktigt praktfiasko. Inte bara står fienderna i SD och Frimodig kyrka som valets stora segrare, dessutom är Sossarnas egna siffror inget att hurra över, partiet backar med 3 mandat.

Vi Sverigedemokrater har all anledning att vara nöjda med vår insats. Nu tar vi sikte mot riksdagen i nästa års val. Om alla hjälper till har vi en god chans att se till att Göran Perssons värsta mardrömmar besannas!


Över hela landet har SD bedrivit valrörelse under den senaste månaden. På Bilden syns aktivister från Gävleborg under en tidningsutdelning i Sandviken.

måndag, september 12, 2005

Mångkulturen blomstrar i Södertälje


Återigen har mångkulturen visat sitt sanna ansikte. Den här gången var det Södertäljes tur att få en släng av sleven, närmare bestämt multikultighettot Ronna.
Det hela börjar med att två svenska flickor ofredas av en grupp på cirka 30 invandrarungdomar. Först genom stenkastning och glåpord, sedan med sparkar och slag. Flickorna lyckas undkomma sina förföljare och ringer efter polis som snart anländer till platsen. Polisen gör ett försök att gripa en person vilket möts med ilska från gänget. Situationen blir allt mer hotfull och polisen kallar på förstärkning. Det gör även invandrargänget och snart står 50 poliser, flera iklädda kravallutrustning och beväpnade med automatvapen mot ett drygt 100-tal invandrade Ronnabor med gatstenar i händerna. Ronnaborna går till attack och gatstenar börjar hagla över polisen. En polisman skadas lindrigt, en polisbil totaldemoleras i stenregnet. Samtidigt står det ytterligare Ronnabor på sina balkonger och skriker åt poliserna att försvinna. Slutligen lyckas i alla fall polisen få kontroll över situationen. Pöbeln upplöses och tre personer anhålls. Lugnet varar dock inte länge. Bara minuter senare stannar två bilar utanför Södertäljes polisstation och öppnar eld med automatvapen. Minst två fönster förstörs i skottlossningen. Bilarna försvinner sedan från platsen. Enligt polisen handlar det utan tvekan om en hämndaktion för gripandena tidigare under kvällen.

Områden som Ronna är långt ifrån unika i dagens Sverige. Motsvarigheterna i storstäderna är väl (ö)kända, Rinkeby, Bergsjön, Rosengård. Den gemensamma nämnaren för dessa områden är den etniska sammansättningen bland de boende, andelen invandrare är avsevärt högre än Sverige i övrigt. (I Ronna är andelen invandrare nästan 80 %.) Som följd av detta är dom också i högre utsträckning drabbade av kriminallitet och bidragsberoende. Detta trots alla de miljoner kronor som pumpats in via diverse ”integrationsprojekt”. Men problemen är större ändå. Vad vi såg i Ronna var mer än vanlig brottslighet, vad vi såg var ett exempel på vad mångkultur är i praktiken. Ronna är ett ghetto, ett invandrarghetto. Ronna liksom Rinkeby, Bergsjön och Rosengård har blivit en ”stat i staten”. De som bor där känner varken lojalitet eller samhörighet med det övriga svenska samhället. Den breda folkliga uppslutningen och skottlossningen mot polisstationen sänder ett tydligt budskap till det svenska samhället i allmänhet och polisen i synnerhet: Vi vill inte ha er här.

Även om helgens händelser känns nog så otäcka är det blott en försmak om vad som komma skall. Varje år bosätter sig över 40 000 utlänningar i Sverige. Ghettona kommer att växa både i storlek och antal. Och så länge riksdagspartierna tillåter detta fortsätta samtidigt som dom rynkar på näsan åt både assimilering och åtgärder för återvandring kommer kravaller som de i Ronna att bli allt vanligare och allt mer omfattande. Ni minns kanske de kravaller som skakade England några år tillbaka. (Var det Oldham staden hette? Jag minns inte riktigt.) Där rådde total segregering. I vissa delar av staden hade de boende upprättat så kallade ”No whites zones” .Områden där man som vit riskerade livet om man vågade sig in. Att detta varken var något skämt eller massmedialt påhitt bekräftades efter att en äldre engelsk herre ovetande korsat den förbjudna gränsen och därför blivit ihjälslagen av ett asiatiskt ungdomsgäng. Detta skapade givetvis starka reaktioner hos stadens inhemska befolkning. Motsättningarna övergick snart i omfattande kravaller där 100-tals asiatiska ungdomar beväpnade med gatstenar och brandbomber löpte amok i stadens centrala delar.

Hur länge dröjer det innan vi ser etniska kravaller av den här storleken i Sverige? Hur länge dröjer det innan vi får ”Svennefria zoner”?

torsdag, september 08, 2005

Debatten fortsätter i HN

Debatten i Hallands nyheter mellan mig och Markus Svensson fortsätter.

5 september svarade Svensson på min insändare:
http://www.hn.se/m_opinion.php?id=463530&avdelning_1=112&avdelning_2=275

Idag, 8 september svarar jag i min tur på hans insändare:
http://www.hn.se/m_opinion.php?id=465131&avdelning_1=112&avdelning_2=275